LATEST NEWS

[UPDATED] Στις 26 Μαρτίου το Pillars of Eternity!

UPDATE: Δεν γνωρίζω αν και πόσοι προλαβαίνουμε να ολοκληρώσουμε τα Wasteland 2, Divinity: Original Sin και Dragon Age Inquisition μέχρι τις 26 Μαρτίου 2015, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μάρτης αναδεικνύεται σε παραδεισένιο μήνα για το gaming, με το Pillars of Eternity επιτέλους να κυκλοφορεί, προς τέρψη των απανταχού κατεστραμμένων RPG-άδων.

Roll for initiative και πάμε…

Αρχική Ειδήση :Μετά τις πρώτες αντιδράσεις από τη beta έκδοση που έγινε διαθέσιμη μόνο για ορισμένα backer tiers, που έκαναν λόγο για ένα παιχνίδι που ήθελε ακόμα αρκετή δουλίτσα, πάρθηκε η από κοινού απόφαση των Obsidian Entertainment και Paradox Interactive (ο retail publisher του τίτλου) το πολυαναμενόμενο Pillars of Eternity να μην κάνει την πολυπόθητη εμφάνισή του μέσα στο 2014.

Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο forum site της Paradox, η κυκλοφορία του Pillars of Eternity μεταφέρεται κάπου στις αρχές του 2015, προκειμένου οι παρατηρήσεις και το feedback των fans να υλοποιηθούν ομαλά στο παιχνίδι, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια εξέλιξη που μπορεί να μας απογοητεύει ελαφρώς, αλλά το 2014 είχε ήδη φέτος δύο γερά old-school RPG χαρτιά (Divinity: Original Sin και Wasteland 2), οπότε η αναβολή του ίσως μας επιτρέψει να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτά…

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL