LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε Remaster του Rome: Total War!

Το Rome: Total War της Creative Assembly κυκλοφόρησε πριν περίπου 17 χρόνια (ασχολίαστο…), και εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα Total War games που θυμούνται να έχουν παίξει, σε μεγαλύτερο βαθμό κι απ’ότι το (πιο πρόσφατο αλλά αρκετά προβληματικό, αρχικά) sequel του. Μπορεί τελευταία η CA να έχει στρέψει το franchise προς ελαφρώς διαφορετικά μονοπάτια, ανακοινώνοντας πρόσφατα το τρίτο μέλος του Warhammer παρακλαδιού, ωστόσο η τελευταία εξέλιξη θα χαροποιήσει μάλλον τους φανς των πιο ιστορικών installments: το Rome: Total War Remastered ανακοινώθηκε επισήμως πριν λίγη ώρα, και κυκλοφορεί τον άλλο μήνα!

Η ανακοίνωση, που συνοδεύεται από ένα καλογυρισμένο live-action video, αναφέρει μεταξύ άλλων πως η Remastered εκδοχή του θρυλικού Strategy game δημιουργείται σε συνεργασία με την Feral Interactive, η οποία είχε αναλάβει το πορτάρισμα της αρχικής έκδοσης του Rome σε συσκευές iOS πίσω στο 2016, γεγονός που ίσως σημαίνει πως το Remaster για PC θα είναι απλώς ένα… ελαφρώς πιο γυαλισμένο port της iOS έκδοσης. Όπως και να έχει, θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 29 Απριλίου, και θα μοστράρει μεταξύ άλλων αναβαθμισμένα γραφικά, υποστήριξη για 4K αναλύσεις, 16 έξτρα ξεκλειδωμένες παρατάξεις, αναβαθμισμένες λειτουργίες Diplomacy, και αρκετά άλλα νέα features που θα επιχειρήσουν να εκσυγχρονίσουν το κλασικό, πλέον, game.

Το όλο πακέτο θα περιέχει επίσης τα 2 DLC/expansions του αρχικού game, Alexander και Barbarian Invasion, και θα κοστίζει 30 ευρώ, αρκετά υψηλή τιμή η αλήθεια είναι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως όσοι έχουν ήδη το αρχικό Rome στο Steam Library τους θα δικαιούνται έκπτωση 50% στην αγορά του Remaster μέχρι τις 31 Μαΐου!

Μέχρι την κυκλοφορία του game, ας απολαύσουμε το live-action trailer του:

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

13 Comments

  1. All abroad the remaster train!

    Κρατάω πολύ μικρό καλάθι και δεν θα το πάρω παρά μόνο όταν πέσει κάτω από το δεκαρικο, απλώς και μόνο για να δω τα νέα factions καθώς και για να αναστήσω την αυτοκρατορία των Μακεδόνων.

    Αυτό που θα ήθελα, θα ήταν ένα Total War από την ελληνιστική εποχή μέχρι και λίγο πριν την εισαγωγή των πυροβόλων όπλων, παντρεύοντας όλα τα καλά στοιχεία των Rome, Medieval και Empire. Ζητάω πολλά; 😛

  2. Μετά την ξενερα που έφαγα με το ΙΙ, δεν ασχολήθηκα με οτιδήποτε κι αν έβγαλαν για αυτό. Ίσως ήρθε η ώρα. Και πάλι όμως, αυτό που θα ήθελα να δω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.
    Θέλω να πιστεύω ότι μετά το τεράστιο campaign των Warhammer θα βρούνε τον τρόπο ώστε να υλοποιήσουν ένα τέτοιο πρότζεκτ.
    Rise of Nations λείπεις 😞😢

  3. Καλημερα, καλη εβδομαδα! Δεν ηξερα που να ρωτησω και το κανω εδω. Μου προτεινετε το TW empire? Δεν το ειχα παιξει οταν ειχε βγει, μου αρεσει η εποχη και με τρωει να το παρω.

    Αξιζει το 2021 η να παρω το attila? Εχω το warhammer 1(το λατρεψα αλλα ποτε δε καταφερα κατι εντυπωσιακο), και το 3 kingdoms που δε μου αρεσε.

  4. [QUOTE=”akarthis, post: 567596, member: 104171″]
    Καλημερα, καλη εβδομαδα! Δεν ηξερα που να ρωτησω και το κανω εδω. Μου προτεινετε το TW empire? Δεν το ειχα παιξει οταν ειχε βγει, μου αρεσει η εποχη και με τρωει να το παρω.

    Αξιζει το 2021 η να παρω το attila? Εχω το warhammer 1(το λατρεψα αλλα ποτε δε καταφερα να καταφερω κατι εντυπωσιακο), και το 3 kingdoms που δε μου αρεσε.
    [/QUOTE]
    Εξαρτάται από το τι ζητάς. Αν ψάχνεις αυτό που προσεφερε το Empire, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην το πάρεις. Άσε που με τα μοντς το φέρνεις ακριβώς στα μέτρα σου.
    Προχώρα άφοβα και ειδικά εφόσον στο instant gaming έχει 7.5€.
    Προσωπικά στα Total War άπαξ και κολλήσω ξεχνάω και γραφικά και μηχανισμούς και τα πάντα.

  5. [QUOTE=”Chronomancy, post: 567600, member: 103156″]
    Εξαρτάται από το τι ζητάς. Αν ψάχνεις αυτό που προσεφερε το Empire, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην το πάρεις. Άσε που με τα μοντς το φέρνεις ακριβώς στα μέτρα σου.
    Προχώρα άφοβα και ειδικά εφόσον στο instant gaming έχει 7.5€.
    Προσωπικά στα Total War άπαξ και κολλήσω ξεχνάω και γραφικά και μηχανισμούς και τα πάντα.
    [/QUOTE]
    Ευχαριστω για την απαντηση. Οπωε ειπα η εποχη μου αρεσει πολυ αλλα εχω τις αμφιβολιες μου σχετικα με την ηλικια του παιχνιδιου.
    Δεν το σκεφτηκα καθολου το instant gaming. Το ειδα στο steam στα 20 ευρω και το σκεπτομουν. Μαλλον παει για αγορα.

  6. Το rome 2 δεν είναι και τόσο κακό ..Βλέπω όλοι λένε όταν βγήκε είχε πολλά προβλήματα αλλά δεν το έπαιξα τότε το έπαιξα μετά και είναι μια χαρά παιχνίδι. Δοκίμασε το ξανά και με κάνα divide et impera
    [HEADING=3]@[USER=103156]Chronomancy[/USER][/HEADING]

  7. Το μόνο που μου την σπάει στο 2 τώρα είναι το σύστημα με τον εμφύλιο που έχουν όλα τα φάκτιονς και δεν μπορείς να αποφύγεις…Γενικότερα το όλο σύστημα με την οικογένεια δεν μου πολύ άρεσε..Στο 1 το είχαν βρεί καλύτερα με τα traits κτλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL