Reply To: Official Off-Topic Thread

#415309
CercaphusCercaphus
  • Οργανωμένος Νεολαίος
  • Posts: 1793
Offline
Replies: 1793
Been thanked: 8 times

Βόρειε, δεν είναι θέμα εμπάθειας, μην “βαυκαλίζεσαι” με την “προφητική παντογνωσία” σου. Πιστεύεις ότι έχω κάτι εναντίον σου επειδή είσαι απλά αριστερός; Αυτή είναι η φύση μου, όπως και ο σκορπιός τσίμπησε τον βάτραχο που τον κουβαλούσε στη διάβαση του ποταμού. Για εμένα το “μανουάλι” είναι ισάξιο αστείο με το “είσαι πρόβατο”, και εφόσον ανταποκρίνεται και αυτό στην πραγματικότητα το καθιστά ακόμα πιο αστείο. Δεν υπάρχει εμπάθεια. Ίσα ίσα που συμφωνώ με την σημασία της ειλικρίνειας που αναφέρεις, αλλά προσωπικά επειδή θεωρώ ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολυσύνθετες – ειδικά οι ρομαντικές – αδυνατώ να συμπυκνώσω παρομοίως όλα όσα θεωρώ σημαντικά για την βιωσιμότητα και καταλληλότητα μιας σχέσης σε μια λέξη.

@J.Lynx νομίζω αδελφέ ότι συμφωνούμε. Σαφώς και το σεξ είναι σημαντικό, αλλά σχετικά μιλώντας το 2/24 της μέρας (για τους πολύ ντούρους) είναι λιγότερο σημαντικό από όλο το υπόλοιπο. Και αφού μάλιστα το σεξ έχει συγκεκριμένη μεθοδολογία, τότε μέσω των “προπονήσεων” και της συνεννόησης η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί. Εκτός και αν ο ένας γουστάρει Σ/Μ και η άλλη είναι τελείως πουριτανή, οπότε ναι εκεί θεωρητικά δεν υπάρχει χημεία στο σεξ.

Και συμφωνώ επίσης με αυτό που έγραψε ο Hellion μετριάζοντας λίγο αυτό που λέει το κουνέλι. Δεν ψάχνω τον κλώνο μου ή μια “αδελφή-ψυχή” γιατί αυτό δεν θα οδηγούσε ποτέ σε επιτυχημένη και μακροχρόνια σχέση και το λέω με πλήρη αυτογνωσία. Προσωπικά, πέρα από τα τυπικά εξωτερικά χαρακτηριστικά και ορισμένα κοινά στοιχεία χαρακτήρα που για μένα πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε, πχ διάθεση (ή ανοχή έστω) στο σαρκαστικό χιούμορ και όρεξη για καταστάσεις αιφνίδιες/περιπετειώδεις, αυτό που αποζητώ εγώ προσωπικά σε ένα ταίρι είναι όσο το δυνατόν λιγότερα ελαττώματα ώστε να επιτρέπουν την μακροχρόνια συνύπαρξη χωρίς διαμάχες στην υπόθεση “κοινός βίος”.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο ώστε μαζί αυτά να ελαχιστοποιούνται και να είναι αμοιβαίως επωφελή μια σχέση. – Νομίζω ότι με αυτό ταυτίζεται και ο Γοδεφρείδος!

Και για να το γυρίσω από εκεί που ξεκίνησε, στον Χρονό και στην συμφοιτήτρια, αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις, αν δεν συνυπάρξεις για κάποιο διάστημα με έναν άνθρωπο. Οπότε χωρίς να την έχεις ρωτήσει για τον καιρό πρώτα, ώστε να της προτείνεις σε επόμενη συζήτηση μια κοινή έξοδο, είναι αδύνατο να γνωρίζεις πως σε κρίνει εάν δεν στο πει η ίδια ή ακόμα εάν είναι η “κατάλληλη” για να δημιουργήσεις μια σταθερή μακροχρόνια σχέση και δεν πρέπει να αγχώνεσαι εκ των προτέρων για το πως θα την προσεγγίσεις. Εκ προοιμίου λοιπόν, όπως εσύ δεν ξέρεις περισσότερα για αυτήν και αυτή δεν ξέρει τι χάνει, που δεν έχει γνωρίσει εσένα καλύτερα. Πρέπει λοιπόν να της μιλήσεις. Και δεν χρειάζεται να την ξεμοναχιάσεις από τις φίλες από την αρχή. Δείξε πιο μεγάλο θάρρος και προσέγγισε όταν θα είναι με κάποιες (και όχι απαραίτητα όλες) φίλες της, και μετά επικεντρώσου μέσω της συζήτησης λίγο παραπάνω σε αυτή. Και το πολύ 1-2 βλέμματα σε αμφιθέατρα αργότερα κάνε ότι είπε ο Βόρειος γιατί θα γίνεις friendzoned ή reported και τζάμπα οι συμβουλές… :silly: :silly: :silly:

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close