LATEST NEWS

Το P.A.M.E.L.A. έρχεται στο Steam Early Access σύντομα

 Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης NVYVE Studios, το πολλά υποσχόμενο survival horror πρώτου προσώπου P.A.M.E.L.A. θα γίνει διαθέσιμο στο Early Access της υπηρεσίας της Valve στης 9 Μαρτίου. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, πρόκειται για ένα ανοιχτού κόσμου παιχνίδι δράσης και επιβίωσης σε μία μελλοντική ουτοπία, όπου θα μπορούμε μεταξύ άλλων, να hackάρουμε υπολογιστές για πρόσβαση σε απομωνομένες περιοχές, να στήνουμε αμυντικές περιφράξεις και να χρησιμοποιούμε εξελιγμένη τεχνολογία για να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας, αλλά και να αποφύγουμε δύσκολες συγκρούσεις ώστε να παραμείνουμε ζωντανοί.

Το P.A.M.E.L.A. βρίσκεται υπό ανάπτυξη κάτι περισσότερο από 2 χρόνια και σε λίγες μέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μία πρώτη γεύση sci-fi αδρεναλίνης. Σας αφήνουμε με το τελευταίο trailer για το παιχνίδι, το οποίο φαίνεται να στέλνει τα απαραίτητα System Shock vibes στους απανταχού SHODAN-όπληκτους!

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL