LATEST NEWS

Πρώτο gameplay footage από το Whore of the Orient!

UPDATE: Το site www.videogamer.com μόλις δημοσίευσε leaked alpha footage από τον τίτλο, γεγονός που με κάνει να πηδήξω ως το ταβάνι από τη χαρά μου, παρά το αβέβαιο στάτους της κυκλοφορίας. Λεπτομέρειες και βίδεο, εδώ :

http://videogamer.com/news/whore_of_the_orient_leaked_gameplay_footage_revealed.html

Αρχική Είδηση :Τα προγνωστικά για την Team Bondi (δημιουργούς του εκπληκτικού L.A. Noire) ήταν τα χειρότερα. Τον Απρίλιο προέβησαν σε μαζικές απολύσεις και η Warner Brothers αποσύρθηκε από το ρόλο του εκδότη του τίτλου. Όλα έδειχναν πως το μυστηριώδες νέο τους “παιδί” θα ακυρωνόταν εκεί και τότε.

Παραδόξως, μόλις γνωστοποιήθηκε πως η εταιρεία απέσπασε χρηματοδότηση ύψους 200.000$ απο το New South Wales Interactive Media Fund, τον κρατικό φορέα για τη στήριξη του κινηματογράφου και της video art στην Αυστραλία. Το ποσό μπορεί μεν να είναι συμβολικό, αλλά δείχνει πως τουλάχιστον το project είναι ακόμη ζωντανό.

Παράλληλα, ίδια χρηματοδότηση απέσπασε και η Intuitive Games Studios, που απαρτίζεται από πρώην εργαζομένους της Team Bondi και δουλεύει επάνω στο “Canonical Five”, ένα “συναρπαστικό interactive detective μυστήριο”.

Με λίγα λόγια και πολλή τύχη, θα έχουμε δυο μεγάλες εκπλήξεις από την Αυστραλία μέσα στα επόμενα χρόνια…

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL