LATEST NEWS

Video παρουσίασης της Unreal Engine 4

Προ ολίγων ημερών ανέβηκε στο Youtube ένα -ανεπίσημο- βίντεο που επιδεικνύει τις δυνατότητες της Unreal 4 Engine, μέσω της παρουσίασης του εσωτερικού, αλλά και του περιβάλλοντος χώρου, ενός σπιτιού.

Ρίξτε μία ματιά και φανταστείτε το εν λόγω σπίτι γεμάτο εχθρούς, με συνεχή ανταλλαγή πυρών, σε ένα πλήρως καταστρέψιμο περιβάλλον. Μόνο κακή δε δείχνει η νέα μηχανή γραφικών, έτσι δεν είναι;

Φυσικά πολύ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς μπορεί η UE4 να αποδώσει και τους πιο ανοιχτούς χώρους, γιατί και η Id Tech 4 καλή ήταν, αλλά τελικά η χρήση της περιορίστηκε σε μόλις 4-5 παιχνίδια, ακριβώς λόγω αυτής της αδυναμίας που αρχικά είχε. Βέβαια η Unreal Engine έχει αποδείξει, στις διάφορες εκδόσεις της ανά τα χρόνια, ότι είναι πολύ πιο αποδοτική, εξ’ ου και έχει χρησιμοποιηθεί από ουκ ολίγους developers.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL