LATEST NEWS
Trending

[UPDATE] H Remedy ανακοινώνει το Control, μια κινηματογραφική περιπέτεια δράσης τρίτου προσώπου

The Old House has it's own rules.

UPDATE: Η Remedy παρουσίασε 25 περίπου λεπτά gameplay από το επερχόμενο Control και, αν και οι επιρροές από το Quantum Break είναι έντονες, συνολικά τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται αρκετά όμορφα.

Αρχική Είδηση: H Remedy έκανε τα αποκαλυπτήρια του αινιγματικού “P7” στα πλαίσια του PC Gaming Show στην φετινή Ε3.

Ο τίτλος, ένα κινηματογραφικό παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου στα πρότυπα των Alan Wake και Quantum Break, δείχνει να επικεντρώνεται σε ένα μυστηριώδες κτίριο στην Νέα Υόρκη, το οποίο δείχνει να έχει τη δική του συνείδηση και μέσα του, παύουν να ισχύουν οι νόμοι του χώρου και του χρόνου.

Η συγκεκριμένη μίξη υπερφυσικών στοιχείων με αστυνομική/παραμιλιταριστική θεματολογία αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Remedy εδώ και χρόνια και παρά την ευγενή αποτυχία του Quantum Break, το στούντιο που μας έδωσε τα πρώτα Max Payne και το επικό Alan Wake, παραμένει πολύ κοντά στην άζωη, κέημινκ καρδιά μας.

Εν αναμονή λοιπόν…

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

2 Comments

  1. Quantum Break χωρίς τα αντίστοιχα production values (δηλαδή ηθοποιούς, σκηνικά κλπ), που ίσως οδηγήσουν όμως σε ένα καλύτερο (και μεγαλύτερο σε διάρκεια) παιχνίδι συνολικά. Δεν πέρασα καθόλου άσχημα με το Quantum Break, οπότε προστίθεται άνετα και αυτό στη wishlist.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL