LATEST NEWS

Path of Exile: δύο εκατομμύρια registered users!

Η Open Beta του free-to-play Action-RPG της Grinding Gear Games συνεχίζεται με επιτυχία από τα τέλη Ιανουαρίου και η επιτυχία αυτή φαίνεται να αντικατοπτρίζεται και στους αριθμούς. Μετά την ανακοίνωση που μιλούσε για 70.000 παίκτες που επιχείρησαν να παίξουν το game στο πρώτο σαββατοκύριακο της Open Beta (και, προφανώς, γκρέμισαν τους servers), ιθύνοντες της εταιρίας δήλωσαν πως το game έφτασε αισίως τους 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες!

“H ανταπόκριση που έλαβε το Path of Exile ξεπέρασε τις προσδοκίες μας” δηλώνει ο Chris Wilson, εκ των ιθυνόντων της Grinding Gear Games, και συμπληρώνει πως “αναμένουμε να προσθέσουμε πολύ νέο περιεχόμενο και features σε όλη τη διάρκεια της Open Beta μέχρι να φτάσουμε στο επίσημο full release αργότερα μέσα στο έτος”.

Το Path of Exile έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους fans των Action-RPG με την “hardcore” αισθητική και την αρκετά σκοτεινή Gothic ατμόσφαιρα που το διακατέχει. Είναι αν μη τι άλλο άκρως ενθαρρυντικό που το κοινό φαίνεται να αγκαλιάζει μια τόσο αξιόλογη (και μάλιστα δωρεάν!) προσπάθεια ανεξάρτητων δημιουργών, που με την δουλειά τους κατάφεραν (κατά μεγάλη μερίδα του κοινού) να ξεπεράσουν σε επίπεδο ποιότητας ακόμα και το πανάκριβο και “καλογυαλισμένο” Diablo 3.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL