LATEST NEWS

Nέο adventure game από τον δημιουργό του “The Neverhood”

Επιστροφών συνέχεια!

Όποιος έχει παίξει το “The Neverhood”, της Dreamworks Interactive, δε μπορεί παρά να χαρεί με τη συγκεκριμένη είδηση. Ο δημιουργός του πρωτότυπου εκείνου adventure game του 1996, Doug TenNapel, ανακοίνωσε, μέσω Facebook, ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι, που θα χρησιμοποιεί την stop-motion τεχνική.

Μαζί του θα είναι και οι Mike Dietz και Ed Schofield, που επίσης ανήκανε στην ομάδα που είχε δημιουργήσει το “The Neverhood” (του οποίου, παρεπιπτόντως, η κουτάτη εκδοση είναι αρκετά σπάνια και χτυπάει πολύ υψηλές τιμές στο eBay, όταν εμφανίζεται. Ας μη μιλήσουμε δε για τις σφραγισμένες συσκευασίες…) 

Ο νέος τίτλος δε θα αποτελεί sequel, καθώς τα δικαιώματα της παλαιότερης δημιουργίας της ομάδας του TenNapel ανήκουν στην ΕΑ, μετά την εξαγορά της Dreamwork Interactive.

Κάπου εδώ περιμένετε να διαβάσετε τη λέξη “Kickstarter”, ε; Κι όμως, προς το παρόν (και το τονίζουμε αυτό), δεν έχει γίνει κάποια σχετική νύξη περί αυτού. Ο καιρός θα δείξει βέβαια τι μέλλει γενέσθαι. Σε κάθε περίπτωση, το νέο είναι λίαν ευχάριστο και δημιουργεί ελπίδες για άφιξη ενός ακόμη πολύ αξιόλογου point ‘n’ click adventure game στο μέλλον.

Τη σχετική σελίδα στο Facebook μπορείτε να τη βρείτε εδώ

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

  1. Πολύ ευχάριστα νέα. Τι ωραίες αναμνήσεις μου έχουν μείνει από αυτό το παιχνίδι, αν εξαιρέσεις το γρίφο με το ποντικό, γκρρ. Φοβερά αστείο με μπόλικα σλαπστικ καταβάση στοιχεία απ’ όσο θυμάμαι τουλάχιοστον.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL