LATEST NEWS

Δωρεάν η φυλή Bretonnia στην campaign του Total War: Warhammer

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα προστεθεί δωρεάν στο Total War: Warhammer η δεύτερη ανθρώπινη φυλή η Bretonnia. Η φυλή θα μπορεί να επιλεχτεί για τη Grand Campaign σε custom και multiplayer μάχες. Προστίθενται τρεις Legendary lords: Louen Leoncoeur (Bretonnia), Alberic (Bordeleaux), και The Fay Enchantress (Carcassonne), νέοι ήρωες (Paladin, Damsel).

Στην Campaign η Bretonnia θα έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, όπως συμβαίνει και με τις υπάρχουσες φυλές (The Empire, Greenskins, Vampire Counts, Dwarves, Chaos Warriors και paid DLC: The Beastmen και Wood Elves). Τεράστια επίδραση θα έχει ο ιπποτισμός. Θα υπάρχει ξεχωριστό Chivalry level, το οποίο θα επηρεάζεται από συγκεκριμένες πράξεις. Για παράδειγμα οι ηρωικές νίκες σε μάχες και η εκπλήρωση αποστολών θα ανεβάζει το δείκτη και θα επωφελούμαστε έχοντας καλύτερο έλεγχο των χωρικών, έξτρα experience και μείωση της διαφθοράς. Αντιθέτως η σύγκρουση με άλλες Bretonnian φυλές και η λεηλασία οικισμών μειώνει το Chivalry, με αποτέλεσμα να χάνουμε τον έλεγχο και την ηγεσία του στρατού. Σε ακραίες περιπτώσεις συμβάλλει ακόμα και σε εξεγέρσεις στην επαρχία μας. Η διατήρηση υψηλού Chivalry επηρεάζει την ευρύτερη επιτυχία της campaign και θα διαμορφώσει την τελική μάχη. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη Bretonnia θα βρείτε εδώ. Παράλληλα σήμερα στις 5.00 πμ ώρα Ελλάδας (3πμ GMT) η Creative Assembly θα πραγματοποιήσει livestreaming τη Bretonnia Campaign μέσω Twitch.

Φυσικά το απαραίτητο in-engine cinematic trailer

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL