LATEST NEWS

Το ΝΒΑ 2Κ17 στη… μεγάλη οθόνη!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να παίζετε ένα παιχνίδι σε οθόνη κινηματογράφου; Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν η CD Media, ο Zok κι η AmiYiami και το έκαναν πραγματικότητα με το NBA 2K17. Αναλυτικά το press release της εταιρείας αναφέρει:

Στον αθλητισμό ζούμε για τις μεγάλες στιγμές και αυτές ακριβώς είναι που μένουν στο τέλος. Το NBA 2K17, φέρνει αυτές τις στιγμές στα χέρια των παικτών, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε το 1999 και διατηρώντας τα σκήπτρα της σταθερά απόλυτης προσομοίωσης μπάσκετ.

Οι μεγάλες στιγμές θέλουν και το χώρο τους όμως. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Zok (Κωμικός, YouTuber), συμφώνησε η CD Media (επίσημη διανομέας της 2K στην Ελλάδα), οπότε η AmiYiami (Ηθοποιός, YouTuber) δεν έμεινε με χώρο για ελιγμό. Οι δύο YouTubers πήραν την απόφαση να διαλέξουν πλευρά σε ντέρμπι “αιωνίων” και να λύσουν τις διαφορές τους εκεί που η λάμψη του NBA 2K17 δεν κρύβεται με τίποτα: σε κινηματογραφική αίθουσα.

Δείτε τι “έπαθαν” (και ευχόμαστε να το πάθετε κι εσείς)”

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL