LATEST NEWS

Στα 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ανέρχονται οι πωλήσεις της σειράς The Witcher

Κάνοντας την οικονομική σούμα για το 2016, οι Πολωνοί δημιουργοί του επιτυχημένου franchise, γνωστοποίησαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Κατ’ αρχάς, η σειρά Witcher μέχρι σήμερα, έφτασε τα 25 εκ. αγορασμένα αντίτυπα, ανά την υφήλιο. Δεύτερο, οι άνθρωποι της εταιρίας κάνουν λόγο για έσοδα 584 εκ. PLN (πολωνικά ζλότι) και 251 εκ. PLN καθαρό κέρδος, για την περασμένη χρονιά. Σε ευρώ αυτοί οι αριθμοί ισοδυναμούν με 140 και 60,24 εκ. αντιστοίχως. Επιπροσθέτως, τα κέρδη που απέφερε στην εταιρία το τελευταίο μέρος της σειράς ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο PLN (240 εκ. ευρώ), μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Η εταιρία δήλωσε την πρόθεσή της να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το όνομα της σειρά με το GWENT. Μάλιστα, βρίσκονται στη φάση προετοιμασίας του πρώτου τουρνουά για το συγκεκριμένο, με έπαθλο 100 χιλιάδες $. Η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού αναμένεται μέσα στο δεύτερο μισό του 2017. Τέλος, θυμίζουμε, ότι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της CD Projekt Red θα είναι το Cyberpunk 2077.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL