Reply To: Star Wars Battlefront

#420189
AvatarKara
  • Οργανωμένος Νεολαίος
  • Posts: 5206
Offline
Replies: 5206
Been thanked: 297 times
lich king wrote:
Kara έχω παίξει και τα 2 battlefront και το lord of the rings conquest που είναι σαν το battlefront και το έβγαλε η EA
Πρώτον δεν είπα ότι το campaign είναι μπούρδα άπλα είπα ότι είναι σαν ένα μεγάλο prctice με bot και ήταν . Και ναι αυτά τα παιχνίδια είναι για να τα παίζεις online άσχετα αν δεν αρέσει σε μερικούς. Και από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι οι servers θα λειτουργήσουν για 3-5 χρονιά ? και στην τελική αν δεν σας αρέσει το παιχνίδι έτσι όπως πάνε να το κάνουν μην το αγοράσετε.
Και της μάχες στο διάστημα μάλλον τι μάλλον σίγουρο είναι θα της βγάλουν σε dlc

Έχεις δίκιο διότι δεν έγραψα σωστά το προηγούμενο μου post. Μόνο το βίντεο με όλα τα cinematics από το campaign ήταν “απάντηση” στο δικό σου post που το χαρακτήριζες ξερό tutorial. Για μένα και μόνο την campaign να είχε έβγαζε υπεραρκετό συναίσθημα γι αυτό και παρέθεσα τα cinematics. Όλα τα υπόλοιπα τα έγραψα γενικά, στο τέλος ήμουν ειρωνική προς το “νέο” και σε καμία περίπτωση σε εσένα.

Ναι το 3-5 χρόνια ήταν αυθαίρετο, όλα τα online παιχνίδια έχουν ημερομηνία λήξης μόλις βγουν οι πρίζες. Το “dlc μάχες στο διάστημα” πρέπει να είναι δική σου αυθαιρεσία δεν το έχω διαβάσει κάπου. Αντίθετα ο δημιουργός έλεγε πως επικεντρώθηκαν σε μάχες στο έδαφος και αέρα-έδαφος με τα αντίστοιχα οχήματα. Δεν βάλανε μάχες στο διάστημα γιατί θα έμοιαζαν αποκομμένες από την υπόλοιπη μάχη.

Δεν ψάχνω την single player εμπειρία ούτε τον απόλυτο εξομοιωτή μάχης. Τη συνέχεια στο battlefront περίμενα. Σαν παιχνίδι ήταν αξιοπρεπές με jedi/sith εντελώς overpowered, ΑΙ για τα πανηγύρια με τους συμπαίκτες να κολλάνε στις πόρτες και να έχουν μηδαμινή συμμετοχή στην έκβαση της μάχης και με ανύπαρκτη στρατηγική/τακτική. Παρόλα τα κουσούρια του ήταν άκρως διασκεδαστικό είχες σχεδόν όλες τις περιοχές και από τις έξι ταινίες. Τώρα έκοψαν τελείως την prequel τριλογία και κράτησαν την original με την καινούρια ταινία. Προτού κάποιος γράψει καλύτερα να πω ότι στο BF2 έπαιρνες τον Darth Maul στον χάρτη Polis Massa τον έστηνες στην πόρτα και σκότωνες εκατοντάδες stormtroopers 👿 Εντελώς άδικος χάρτης που στο campaign σε υποχρέωνε να τον παίξεις ανάποδα και να πρέπει εσύ τώρα να ξεπεράσεις τον Darth Maul.

Πρόκειται για υφιστάμενο franchise που είχε συγκεκριμένα modes και χαρακτηριστικά, τώρα επειδή αποφάσισαν στο reboot να φτιάξουν την απόλυτη multi εμπειρία δεν θα με πείσουν πως ήταν η φυσική συνέχεια και εξέλιξη. Αν το έλεγαν π.χ SW Battle Royale δεν θα είχα πρόβλημα, τώρα όμως το λένε battlefront και πριν κάποιους μήνες έλεγαν πόσο τους αρέσει ο κόσμος και το franchise και ότι δεν πρόκειται να ντύσουν το battlefield με κοστούμι SW.

@ Xenofonos, συμφωνώ μαζί σου 100% άπειρες μάχες με bots και vs με τον αδερφό μου. Δεν έχω παίξει ούτε μισό δεύτερο multi, ωστόσο έχω καταχαρεί το παιχνίδι με τα υπόλοιπα modes. Νομίζω πως θα υποστηρίζει 40 παίκτες ταυτόχρονα, το 64 που έγραψα ήταν λάθος.

@ Chronomancy, νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε. Δεν είναι γενική συζήτηση single vs multi. Διάβασε λίγο καλύτερα αν θες να συμμετέχεις. Μιας και το ανέφερες εννοείται πως για την απόλυτη single player εμπειρία είμαι all in στο Deus EX Mankind Divided.

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close