LATEST NEWS

Καθ’ οδόν οι remastered εκδόσεις των Shenmue

Συντομότερα απ' ότι ίσως θα περίμενε κανείς

Εν αναμονή του τρίτου (και τελευταίου;) επεισοδίου της σειράς Shenmue, το οποίο αναμένεται κάπου μέσα στην επόμενη χρονιά, η Sega ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας των remastered εκδόσεων των δύο προηγούμενων παιχνιδιών, τα οποία θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στα PC μας.

Το Shenmue και το Shenmue 2 θα κυκλοφορήσουν πακέτο στις 21 Αυγούστου του τρέχοντος έτους, ενώ ήδη έχουν “ανοίξει” οι προπαραγγελίες στο Steam με έκπτωση 10%.

Για όσους δεν είχαν τη τύχη να ασχοληθούν με τα Shenmue πίσω στις αρχές του 2000, αρκεί να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ξεχωριστές περιπτώσεις παιχνιδιών, που ανακατεύουν ετερόκλητα είδη, από fighting με RPG στοιχεία έως εξερεύνηση και έξυπνα mini-games, ενώ ο (σε μεγάλο ποσοστό) open-world κόσμος του είναι ιδιαίτερα ζωντανός και πειστικός, με όλα τα δρώμενα (τυχαία και μη) να υλοποιούνται σε πραγματικό χρόνο. Μάλιστα, για την εποχή που κυκλοφόρησε θεωρούνταν τεράστιο τεχνολογικό επίτευγμα.

Η ιστορία του πρωταγωνιστή Ryo Hazuki δε, αποδεικνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα, απ’ όσα μας έχει παρουσιάσει η Sega τουλάχιστον, καθώς ευελπιστούμε να δούμε την κατάληξη του ταξιδιού του ήρωα στο τρίτο μέρος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετά χρόνια.

Επίσης ευελπιστούμε και σε ένα αξιόλογο, χωρίς προβλήματα, remaster και αναμένουμε…

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL