LATEST NEWS

Προ των πυλών το Age of Mythology: Extended Edition

Μετά τη περσινή HD έκδοση του Age of Empires 2, ήρθε η σειρά ενός ακόμα κλασικού strategy παιχνιδιού της Ensemble Studios να υποστεί το remake του. Η νέα έκδοση του Age of Mythology, με το προσωνύμιο “Extended Edition”, θα κάνει την εμφάνισή της στο Steam στις 8 Μαϊου.

Το “πακέτο” θα περιλαμβάνει (φυσικά) το expansion The Titans, ορισμένες βελτιώσεις στα γραφικά, υποστήριξη widescreen αναλύσεων, ενώ όλα τα έξτρα “καλούδια” του Steam (Workshop, Trading Cards, Achievements κλπ) θα δηλώνουν παρόντα.

Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω του Store με έκπτωση 20%, οπότε αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε και μια ματιά στο trailer που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments




  1. ΦΑΚ ΓΕΑ!
    εξκιουζ μι νάου, πάω να βάλω το γούνινο σώβρακο, να βάψω την μούρη μου μπλε, και κραδαίνοντας ένα κλέιμορ να περιδιαβαίνω τους δρόμους αλαλάζοντας με ωσάν δαιμονισμένος διότι η αιτία για πολλά ξενύχτια, βγαίνει στον Ατμό.
    Αδέρφια, νέα σαν και αυτά, είναι βάλσαμο για την γκικοκαρδιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL