LATEST NEWS

THIEF: Release Date και νέο Trailer

Η πρώτη ανακοίνωση περί της δημιουργίας του νέου THIEF φαντάζει πλέον τόσο μακρινή που οι ιστορικοί θα μπορούσαν άνετα να την εντάξουν στην σφαίρα της μυθιστορίας. Όπως και να έχει, αρκετά χρόνια μετά από αυτήν την μυθική στιγμή (και βιώνοντας στην πορεία μια πρωτοφανή πλήρη συσκότιση ειδήσεων γύρω από τον τίτλο), ήγηκεν η ώρα για να τοποθετηθεί επισήμως στο ημερολόγιο η πολυαναμενόμενη επιστροφή του (αμφιλεγόμενα ανανεωμένου) Garrett.

Όσοι λοιπόν κανονίζετε τις δουλειές σας για τον προσεχή Φεβρουάριο, ανοίχτε ένα παραθυράκι και για τον Master Thief: το game αναμένεται να κυκλοφορήσει 25 Φεβρουαρίου στην Βόρεια Αμερική και 28 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Παράλληλα με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Square Enix κυκλοφόρησε και ένα νέο trailer του game, το οποίο εμβαθύνει στα κοινωνικής και άλλης φύσεως προβλήματα που πλήττουν την περίφημη Πόλη όπου έλαβαν χώρα τα κυριότερα γεγονότα της σειράς ως τώρα. Κάποια από αυτά τα προβλήματα είναι κάπως γνώριμα για την σειρά (“τεχνολογική και βιομηχανική πρόοδος”), άλλα… όχι και τόσο.

 

Θα καταφέρει ο ανανεωμένος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος Garrett να ξανακερδίσει τις παλιές του δάφνες; Θα το μάθουμε σε 5μιση μήνες…

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL