LATEST NEWS

[UPDATED] Αρχές 2016 το Rise of the Tomb Raider

Update: Ήδη εμφανίστηκε στο Steam η καταχώρηση πώλησης του παιχνιδιού, που επιβεβαιώνει την άφιξή του στην πλατφόρμα της Valve εντός του Ιανουαρίου 2016. Πάντως pre-order δε μπορεί να γίνει ακόμη…

Αρχική είδηση 23/07/2015: Οπως ανακοίνωσε σήμερα η Square Enix, η PC έκδοση του Rise of the Tomb Raider της Crystal Dynamics θα εμφανιστεί στις οθόνες μας κάπου στις αρχές του 2016, ελάχιστους μήνες δηλαδή μετά την επίσημη “αποκλειστική” κυκλοφορία στο Xbox One στις 10 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση αυτή, αν και δεν μας εκπλήσσει, επιφυλάσσει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Είναι ηλίου φαεινότερο λοιπόν ότι το franchise Tomb Raider ανήκει πλέον κατά μεγάλο ποσοστό στη Microsoft, γεγονός που ενισχύεται τόσο από το ότι το παιχνίδι θα καθυστερήσει έναν ολόκληρο χρόνο να εμφανιστεί στο “αντίπαλο” PS4 (Χριστούγεννα 2016 δηλαδή) όσο και ότι, κατά τα φαινόμενα, το παιχνίδι θα απαιτεί την ύπαρξη λειτουργικού Windows 10!

Μίλησε κανείς για προώθηση;

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

7 Comments

  1. Απόλαυση θα πρέπει να είναι. Εδώ το reboot το καταχάρηκα, εγώ που η στενότερη επαφή μου με Tomb Raider ήταν να παίξω κανά 20λεπτο το demo του πρώτου και 2-3 ώρες το δεύτερο, τότε που γινόταν ο κακός χαμός με την PS έκδοσή του.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL