LATEST NEWS

Enhanced Edition για το Divinity: Original Sin

Τα παλικάρια της Larian Studios, που πολύ τα έχουμε συμπαθήσει μέσα απ’ τη δουλειά τους στο “Divinity: Original Sin”, δε λένε να σταματήσουν ν’ ασχολούνται με το RPG τους και πολύ καλά κάνουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ετοιμάζεται μία νέα, εμπλουτισμένη και σαφώς βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού. Αυτή μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει αρκετά νέα voice overs, επιπλέον quests και χαρακτήρες, βελτιωμένα οπτικά και ακουστικά εφέ, καθώς και ένα εναλλακτικό φινάλε. 

Η Enhanced Edition θα διατεθεί απολύτως δωρεάν προς τους κατόχους του πρωτότυπου παιχνιδιού. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα saves της παλαιάς έκδοσης δε θα είναι συμβατά με την καινούργια, η οποία πλέον θ’ απαιτεί την παρουσία 64-bit λειτουργικού και DX11 κάρτας γραφικών.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

  1. Ακόμα καλύτερα για όσους δεν το έχουν παίξει ακόμα! Κακώς όμως δεν υπάρχει backwards compatability! Άντε σε κονσόλες να το δεχτείς που είναι το προσφερότερο μέσο για άρμεγμα, αλλά και στο software; Τουλάχιστον είναι δωρεάν…

  2. Το ότι δεν έχει backwards compatability φαντάζομαι προέκυψε από τις τόσες αλλαγές που έκαναν. Η Enhaced δε θα προσθέσει λίγες σκιές παραπάνω, έχουν αλλάξει quest, έχουν προσθέσει modes, character builds και έχουν προσθέσει voice-over στον υπερβολικά μεγάλο όγκο των διαλόγων. Άρα πως να κάνεις import τον χαρακτήρα σε νέο ουσιαστικά παιχνίδι? Επιπλέον στις κονσόλες πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL