LATEST NEWS

Η Shieldbreaker καταφθάνει στο Darkest Dungeon!

Η Red Hook Studios, τα παλλικάρια από την Δέκατη Κόλαση που μας έδωσαν τα αριστουργήματα Darkest Dungeon και Crimson Court επιστρέφουν με ένα νέο χαρακτήρα-DLC, την Ασπιδοθραύστη (ελληνιστί, Shieldbreaker) και μια νέα μηχανική η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει για άλλη μια φορά (κατά μας, φυσικά) τις ισορροπίες του Σκοτεινότατου.

Έτσι λοιπόν, το παιχνίδι έχει πλέον εμπλουτιστεί με την μηχανική Stealth, η οποία επιτρέπει σε συγκεκριμένους εχθρούς να μπαίνουν στην μάχη σε κατάσταση απόκρυψης (“stealthed” που λέγαμε και στο χωριό μου) όντας άτρωτοι σε οποιαδήποτε επίθεση εκτός των AOE για τους δυο πρώτους γύρους. Η Shieldbreaker λοιπόν, μπορεί όχι μόνο να αναιρέσει αυτό το Stealth, αλλά και να αφαιρέσει εντελώς την ιδιότητα Guard ορισμένων εχθρών-tanks. Παράλληλα, αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευάλωτη σε οποιαδήποτε μορφή ζημιάς, με αποτέλεσμα να απευθύνεται μονάχα στους ιδιαίτερα φτασμένους παίκτες του Σκοτεινότατου.

Τρόπον τινά, λειτουργεί ως το πολικό αντίθετο του Flagellant, ο οποίος αποτελεί ένα πραγματικά κτήνος, της δύναμης του οποίου μπορούν να επωφεληθούν ακόμη και αρχάριοι παίκτες. Η Shieldbreaker απαιτεί ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς προκειμένου να αποδώσει σωστά και μας έρχεται με ένα ιδιαίτερο σετ εχθρών-εφιαλτών οι οποίοι μας επισκέπτονται εάν κατασκηνώσουμε με αυτή στην ομάδα μας σε κάποιο Champion-level μπουντρούμι. 

Σαν προσθήκη, ο χαρακτήρας δεν είναι σε καμία περίπτωση απαραίτητος, αλλά αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φιλοδωρήσετε την Red Hook για την σκληρή και ποιοτική δουλειά της από την ημέρα της κυκλοφορίας του Darkest Dungeon μέχρι σήμερα. 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL