SPECIALS

Let’s Play (Modded) XCOM 2: WOTC Part 02: Reapers

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Η πρώτη μας αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά όχι αναίμακτα, αφού η στρατιώτης Kara έπεσε στο καθήκον. Ο απελευθερωτικός αγώνας όμως πρέπει να συνεχιστεί και δεν υπάρχει περισσότερος χρόνος για πένθος. Η ομάδα μας γύρισε από την αποστολή με απώλειες και με τραυματισμούς, αλλά με έναν engineer που θα προσφέρει υπερπολύτιμες υπηρεσίες στην αντίσταση.

Never forgotten.

Τα καλά νέα είναι ότι ένας από τους στρατιώτες μας, ο JonIrenicus, συνεχίζει την εξέλιξή του. Μετά από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε να επιλέξουμε το skill FaceOff, με το οποίο μπορεί να πυροβολήσει με το πιστόλι εναντίον όλων των εχθρών στο οπτικό του πεδίο. Παράλληλα, ο engineer ρίχνεται στη δουλειά ώστε να καθαρίσει περισσότερο χώρο για upgrades στη βάση.

Ο sniper εξελίσσεται σε… πιστολέρο.
Η εκσκαφή επιπλέον χώρου είναι ζωτικής σημασίας και δίνει resources!

Ευκαιρία για τους στρατιώτες μας να χαλαρώσουν λίγο, πίνοντας μπίρες και λοιπά ποτά στο μπαρ της βάσης. Η Bathory εξηγεί στον ψαρά Hank Chinnaski πόσο μεγάλο ήταν το rifle του Advent Officer, ενώ οι Myrmidonas και Miden Agan κοιτούν με δέος το πόστερ της ηρωίδας Kara και αναρωτιούνται ποια θα είναι η τύχη τους όταν ριχτούν και αυτοί στη μάχη. Στα Research Labs η έρευνα συνεχίζεται, ενώ η XCOM προσπαθεί να εξαπλωθεί σε άλλες περιοχές του πλανήτη αποκαθιστώντας την επικοινωνία με τις τοπικές δυνάμεις της αντίστασης.

Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα.
Σημαντική τεχνολογία, ειδικά για τους rookies. Θα την κυνηγήσουμε άμεσα.
Οι εξωγήινοι διατηρούν μια μυστηριώδη βάση στην περιοχή. Αν καταφέρουμε να έρθουμε σε επαφή με την τοπική resistance θα μπορέσουμε να επιτεθούμε.
1 2Επόμενη σελίδα

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL