LATEST NEWS

FPS από ελληνικά χέρια. Όνομα αυτού: S.C.A.R.

Κατόπιν ανακοίνωσης της ελληνικής εταιρίας διανομής AVE (Audio Visual Enterprises), μέσα στην άνοιξη θα κυκλοφορήσει σε Early Access το S.C.A.R. (ακρωνύμιο του Simulating Carnage And Rockets), ένα FPS που αποτίει φόρο τιμής στα shooters της δεκαετίας του ’90, δημιουργημένο από την ανεξάρτητη inhouse ομάδα ανάπτυξης Savage Studios.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου, όπου δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, καθώς και το πρώτο gameplay trailer.

“Το S.C.A.R. είναι βασισμένο στη σχεδιαστική λογική της αρένας και του ταχύτατου gameplay, που θέλει τον παίκτη να κινείται συνεχώς ούτως ώστε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις που θα βρίσκει μπροστά του. Για να ολοκληρώσει μια αρένα/ πίστα και να προχωρήσει παρακάτω, ο παίκτης θα πρέπει να εξολοθρεύσει κάθε εχθρό που βρίσκεται σε αυτήν, κάνοντας χρήση μιας πλειάδας όπλων και ειδικών δυνάμεων που του προσφέρονται.

Στην κατοχή του -μεταξύ άλλων- ο παίκτης θα έχει έναν γάντζο (grappling hook) που μπορεί να αρπάξει οτιδήποτε και να τον ωθήσει κοντά ή μακριά από αυτό, διπλό άλμα που θα τον βοηθά στο platforming, και πολλές ακόμα ικανότητες (slide,dash).

Το S.C.A.R. διαθέτει “άγρια” μουσική επένδυση, που ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον που θα βρίσκεται ο παίκτης, καθώς θα χάνεται μέσα στους δεκάδες δαίμονες και τα bosses που τον περιμένουν υπομονετικά στο τέλος της εκάστοτε πίστας. Με πλειάδα όπλων, δεκάδες εχθρούς, πολλές ειδικές δυνάμεις, boss battles και ποικίλο level design, το S.C.A.R θα προσφέρει μια ξέφρενη, ρετρό, FPS εμπειρία εξόντωσης τεράτων και αιματηρής δράσης.”

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL