LATEST NEWS

Η Sony παρουσίασε το Batman Arkham Knight στην E3 σε….. PC!

Έχουμε πληροφορηθεί κατά καιρούς για διάφορα τρικς και τεχνάσματα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια εκθέσεων παγκοσμίου εμβελείας. Αυτό που έγινε όμως με τη Sony και το demo του Batman: Arkham Knight στη φετινή E3 πραγματικά προξενεί άφθονο γέλιο.

Μπορεί την παρουσίαση να την έκανε η Sony, μπορεί προφανέστατα να αφορούσε στην έκδοση του τίτλου για τη…. next gen κονσόλα του πασίγνωστου κολοσσού, μπορεί ακόμη και τα button indicators να είχαν κονσολάδικη εμφάνιση, έλα όμως που το παιχνίδι έτρεχε σε PC!!!

Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά: Καλά, ολόκληρη κονσόλα επόμενης γενιάς, τι ανάγκη είχε την PC έκδοση του τίτλου; Πώς ακριβώς έγινε το τρικ με τα button indicators; Πόσο πολύ μας δουλεύουν; 

Για να είμαστε και σοβαροί όμως, το ουσιαστικό ερώτημα είναι το εξής: Λίγη ντροπή δεν υπάρχει τελικά; Ναι, το περιστατικό προφανέστατα θα περάσει στο ντούκου, δε παύει όμως να είναι ένα τεράστιο φιάσκο για τη Sony η αποκάλυψή του. Κατόπιν τούτου δε μπορούμε παρά να είμαστε απολύτως σίγουροι για το… πόσο πίσω θα αφήσουν τα PCs οι νέες ναυαρχίδες των Microsoft και Sony.

Και το γέλιο συνεχίζεται…. 

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

6 Comments

  1. Αυτά τα λέτε γιατί είστε κακεντρεχείς ρε!

    Εμένα το XBONE μου αν θέλετε να ξέρετε, μου δίνει 30FPS στα 920p αν κλείσω το anti-aliasing! Μιλάμε για επιδόσεις PC τετραετίας και σε τί τίμη, έ! Αν θέλετε, σας δίνω κωδικό για 10% έκπτωση για αγορά ζαβλακουτιού, γρήγορα όσο προλαβαίνετε.

    ΥΓ All Hail The PC Gaming Glorious Master Race.

  2. Παρόλο που σας αγαπάω όλους πολύ και μισώ τις κονσόλες μαζί μ’ εσάς, κάνετε λάθος. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, στην περσινή Ε3 είχε γίνει το ίδο με το GTA V αν θυμάμαι καλά και το XBOX360. Και πιθανότατα γίνεται συνέχεια. Ο λόγος είναι απλός όμως, και δεν είναι κατακριτέος. Όταν το παιχνίδι δεν είναι 100% έτοιμο, οι παρουσιάσεις γίνονται από PC, μέσα από το εκάστοτε SDK. Το μόνο αρνητικό που δείχνει αυτό για την αντίστοιχη κονσόλα, είναι ότι δε μπορεί να τρέξει το SDK της. Ας κοροϊδέψουμε αυτό αν θέλετε, αλλά το να τρέχουν demos σε PCs δεν είναι ούτε πρωτόγνωρο, ούτε άξιο σαρκασμού!

  3. Στο άρθρο που παραθέτεις, αναφέρεται στο περσινό αίσχος του XBONE, και στην δήλωση της Sony ότι τα παιχνίδια του PS4 τρέχανε σε developer kits. Πλέον και αυτοί μάλλον δεν μπορούν να δώσουν αυτά που περιμένουν οι αγοραστές. Από τεχνικής πλευράς, οι κονσόλες σε απόδοση είναι πολύ κοντά με ένα entry level gaming PC, και ας λένε ότι θέλουν τα Fanboys. Εκεί που έχει φτάσει πλέον η τεχνολογία, ακόμα και όταν θα περάσουν στην φάση της ωριμότητας (κόστος γύρω στα 250€, μπόλικες αποκλειστικότητες) πιθανόν ακόμα και οι APUs θα μπορούν να τις φτάσουν. Ειλικρινά, αν δεν σε ενδιαφέρουν οι αποκλειστικότητες τους, γιατί να τις αγοράσεις;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL