LATEST NEWS

Artwork της Bioware teasάρει το επόμενο Mass Effect game

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mass Effect: Legendary Edition remaster της αρχικής Μass Εffect τριλογίας από τη Bioware, και επακριβώς ένα χρόνο μετά τις πρώτες αντίστοιχες ειδήσεις, το Eurogamer επανέρχεται στο θέμα της δημιουργίας του επόμενου Mass Effect game. Συγκεκριμένα, παραθέτει concept art από το βιβλίο που κυκλοφόρησε μόλις χθες με τίτλο BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development, το οποίο artwork φέρεται να αποτελεί teaser από το επόμενο μέλος της σειράς, πάνω στο οποίο η Bioware εργάζεται ήδη.

Mass Effect Teaser Artwork - Vehicles
Mass Effect Teaser Artwork - Remnant Ruins
Mass Effect Teaser Artwork - Mass Relay Construction

Στην πρώτη εικόνα, διακρίνεται στα αριστερά ένα σκάφος που είχε teasαριστεί ήδη σε μια εικόνα από το πρόσφατο blog post της Bioware. Στη δεύτερη εικόνα διακρίνουμε κάτι σαν την αρχιτεκτονική των Remnant από το Mass Effect Andromeda, γεγονός που ίσως σημαίνει ότι το νέο game θα διαδραματίζεται και αυτό στο γαλαξία της Ανδρομέδας. Πιο ενδιαφέρουσα όμως είναι η τρίτη εικόνα, στην οποία βλέπουμε την κατασκευή ενός νέου Mass Relay. Αρκετοί συνειρμοί και εικασίες θα μπορούσαν να γίνουν: μήπως το νέο Mass Relay θα συνδέει την Ανδρομέδα με τον γαλαξία Milky Way, αποτελώντας έτσι μια σύνδεση του ύστερου μέλους το franchise με τα γεγονότα της “ορθόδοξης” αρχικής τριλογίας;

4 σχεδόν χρόνια μετά την κυκλοφορία του κατά γενική ομολογία μετριότατου Andromeda, η Bioware δηλώνει “ανυπόμονη να μοιραστεί στο μέλλον περαιτέρω πληροφορίες για το επόμενο Mass Effect”. Όπως και να έχει, έχουμε να προσμένουμε στο ενδιάμεσο και την Legendary Edition, την άνοιξη του 2021.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL