LATEST NEWS

[UPDATED] Τρόμος στο διάστημα με το Alien: Isolation

Update: Ως ημερομηνία κυκλοφορίας ορίστηκε η 7η Οκτώβρη του τρέχοντος έτους, ενώ ένα νέο trailer έκανε την εμφάνισή του:

Πόσο στραβά να μπορεί να πάει αυτό το νέο Alien παιχνίδι;

Αρχική είδηση: Η Sega, σε σημερινή ανακοίνωσή της, δημοσιοποίησε το πρώτο gameplay trailer για το μυστηριώδες Alien: Isolation, το οποίο αναπτύσσεται από τη Creative Assembly, πασίγνωστη για τη κορυφαία strategy σειρά Total War.

Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται 15 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, όπου θα ελέγχουμε τη κόρη της Ripley, Amanda, η οποία προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της μητέρας της. Το Alien: Isolation, αν και προοπτικής πρώτου προσώπου, θα περιλαμβάνει περισσότερα στοιχεία survival παρά shooter, καθώς η ηρωίδα του παιχνιδιού απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί “μάχιμη”, οπότε για να επιβιώσετε θα χρειαστεί να βασίζεστε τόσο στα αντικείμενα που θα βρίσκετε όσο και στο να κρύβεστε όσο το δυνατό περισσότερο από το ένα και μοναδικό Alien που σας κυνηγά.

Το Alien: Isolation αναμένεται να εμφανιστεί προς τα τέλη της χρονιάς. Ελπίζουμε για κάτι πραγματικά καλό αυτή τη φορά και όχι για καμιά φόλα τύπου Aliens: Colonial Marines

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

17 Comments

  1. Μετά το CM δυσκολεύομαι να χαρώ στην ανακοίνωση ενός νέου Alien game. Τουλάχιστον δεν θα υποστούμε τον Randy να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο να λέει πόσο γαμάει το game κτλ κτλ.

    Also, Amanda vs ενός και μοναδικού xenomorph; Δεν ακούγεται υποσχόμενο. Εκτός κι αν χειριζόμαστε το alien και τελειώνει το campaign σε 3 λεπτά.

  2. Amanda vs ενός και μοναδικού xenomorph; Δεν ακούγεται υποσχόμενο.

    LOL, υποθέτω αστειεύεσαι. If not, Alien (”http://www.imdb.com/title/tt0078748/”) would like to have a word with you… 🙂
    Μου μυρίζει δυνατό survival horror. Όσο για το 1vs 1 σε games, υπάρχει τουλάχιστον ένα πολύ θετικό δείγμα (”http://en.wikipedia.org/wiki/Hellnight”)…

  3. Δεδομένου ότι η ηρωίδα απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί “μάχιμη” και τα βάζει με το συγκεκριμένο alien που είναι πιο agile, πιο φονικό και γενικά “πιο” από τα υπόλοιπα, φοβάμαι ότι θα φαίνονται λίγο άκυροι οι τρόποι με τους οποίους θα “ξεγελάμε” τον απόλυτο κυνηγό.

  4. Also, υπάρχει κάτι στην πρώτη ταινία που να αναιρεί αυτό που έγραψα; Η μάνα της είναι πιο ενδιαφέρων/μάχιμος χαρακτήρας και η ταινία δεν δίνει κάτι για την κόρη που να δείχνει το αντίθετο. Το πως συμβαίνει το όλο κακό εκεί φαίνεται πιο λογικό από το να πάει να δει τι συνέβη στην μάνα της και να παθαίνει τα ίδια. Kαι το 1vs1 φαντάζει λίγο ανακύκλωση της πρώτης ταινίας, το οποίο πάντως δεν θα με χαλάσει στην τελική αν γίνει καλά. Αλλά σε πρώτη φάση δεν με ενθουσιάζει το όλο setting όπως παρουσιάζεται.

  5. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ούτε η Ripley ήταν μαχίμι στην πρώτη ταινία, ένας άνθρωπος που απλά ήθελε να επιβιώσει ήταν. Επίσης από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι έδωσα ως παράδειγμα την ταινία για τον χαρακτήρα της κόρης (μην ξεχνάς μιλάμε για παιχνίδι οπότε το πόσο ευρηματική και survivor είναι καθορίζεται από τον παίκτη)? Ή ότι το συγκεκριμένο alien είναι διαφορετικό ή δυνατότερο από αυτά στις ταινίες?

  6. Στην Amanda αναφέρθηκα, αυτό κουόταρες και έδωσες παράδειγμα την πρώτη ταινία. Φαντάστηκα με την Amanda θα είχε σχέση ότι ήθελες να πεις. Επίσης, κομάντο δεν ήταν ούτε η μάνα, αλλά σίγουρα ήταν πιο δυναμικός χαρακτήρας βάσει των όσων είδαμε στην πρώτη ταινία (εύκολο αυτό, μιας και για την κόρη δεν βλέπουμε σχεδόν τίποτα). Και γενικά lore-wise η κόρη δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον. Το πως θα εξελιχθεί στο game, αυτό θα το δούμε.

    Aυτά για το alien τα είπε ο lead designer σε συνέντευξη. Φαντάζεσαι τώρα να έχει τίποτα μλκς να πετάς πετραδάκια και να τρέχει το alien από την άλλη; :p

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL