LATEST NEWS

The Walking Dead: Michonne από την Telltale το φθινόπωρο

Αν και οι μηχανισμοί των interactive movies της Telltale έχουν αρχίσει πια να σκουριάζουν για τα καλά, οι πολυάριθμοι οπαδοί του ιδιαίτερα επιτυχημένου The Walking Dead, δεν δείχνουν να πτοούνται.

Η Telltale κυκλοφορεί λοιπόν το φθινόπωρο που μας έρχεται, μια mini σειρά τριών επεισοδίων με πρωταγωνίστρια την αινιγματική επιζώσα-σαμουραϊ η οποία θα διατεθεί δωρεάν στους κατόχους της δεύτερης σαιζόν του παιχνιδιού, μοντέλο αντίστοιχο εκείνου που ακολούθησε και με το 400 Days

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

4 Comments

  1. Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη. Με το 400 Days έτσι έγινε και δεν θυμάμαι αν το έδωσαν μετά και στους Στημούχους. Πάντως πραγματικά έχω μπαϊλντίσει με το “Κόλπο Telltale” τώρα που πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός. Δεν ξέρω δηλαδή τί θα μπορέσει να προσφέρει το συγκεκριμένο που θα με κάνει να αναφωνήσω “Ζομφαγκάουα, πόσο αληθινά απαραίτητο μου ήταν δαύτο!”

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL