LATEST NEWS

[UPDATED] Syberia 3 και νέα Agatha Christie adventures από τη Microids!

Update: Όπως ανακοίνωσε η Anuman Interactive, το πρώτο παιχνίδι της Microids που θα είναι εμπνευσμένο από τα μυθiστορήματα της Agatha Christie, θα είναι το “ABC Murders”.

O παίκτης θα αναλάβει τον έλεγχο του Ηρακλή Πουαρώ και θα έρθει αντιμέτωπος με έναν δολοφόνο που δείχνει να σκοτώνει με… αλφαβητική μέθοδο, ανάλογα με το πρώτο γράμμα του επωνύμου κάθε θύματός του!

Αρχική είδηση: Όπως ανακοίνωσε στα πλαίσια της Gamescom η Anuman Interactive, ο όμιλος στον οποίο ανήκει πλέον και η Microids, το Syberia 3 επιτέλους μπαίνει στο στάδιο παραγωγής., με τον σχεδιασμό και το σενάριό του να είναι ήδη σχεδόν ολοκληρωμένα!

Ταυτόχρονα, οι δραστήριοι Γάλλοι ανακοίνωσαν ότι απέκτησαν τα δικαιώματα για δημιουργία adventure games βασισμένων σε έργα της διάσημης συγγραφέως Agatha Christie.

Όλα δείχνουν ότι η Microids μπαίνει σε φάση έντονης επαναδραστηριοποίησης, έχοντας ήδη διαθέσιμο publisher για τα παιχνίδια που θα μας προσφέρει στο μέλλον. Άλλη μία εταιρεία που έχει δώσει σπουδαία δείγματα γραφής κατά το παρελθόν επιστρέφει κι εμείς έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη…

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL