LATEST NEWS

GOG: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Στο τωρινό τοπίο της βιομηχανίας του gaming όπου οι περισσότερες εταιρίες πασχίζουν να επινοήσουν ολοένα και πιο περίπλοκα, ολοένα και πιο δρακόντεια συστήματα DRM, οι πολιτικές της πολωνικής CD Projekt θυμίζουν το χωριό του Αστερίξ που αντιστέκεται ακόμα στη ρωμαϊκή εισβολή. Η ιδιοκτήτρια του γνωστού site ψηφιακής διανομής Good Old Games ανακοίνωσε οτι οι πελάτες της έχουν πλέον δικαίωμα επιστροφής ενός αγορασθέντος τίτλου για 30 ολόκληρες μέρες μετά την αγορά, αν λόγω τεχνικών προβλημάτων το παιχνίδι δεν τρέχει σωστά στον υπολογιστή τους. Η κίνηση του GOG είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αν αναλογιστούμε οτι η υπηρεσία διαθέτει μόνο DRM-free παιχνίδια, οπότε ασφαλώς η εταιρία παίρνει ένα ρίσκο δίνοντας τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Από την πλευρά μας συγχαίρουμε το GOG για την αφοσίωσή του στην εξυπηρέτηση των πελατών του και ελπίζουμε οτι η πολιτική αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Δεν το πιστεύουμε, αλλά το ελπίζουμε.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

One Comment

  1. Και όχι μονο! 🙂
    Όσοι αγόρασαν κάποιο παιχνίδι κατά λάθος ή το μετάνιωσαν μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω μέσα σε 14 ημέρες από την αγορά με τη προϋπόθεση ότι δεν κατέβασαν το παιχνίδι από το λογιαριασμό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL