SPECIALS

Let’s Play (Modded) XCOM 2:WOTC Part 08: Judgment Day

No Fate but what we make for ourselves

Το σερί των απωλειών σταμάτησε με εκκωφαντικό τρόπο στο προηγούμενο επεισόδιο, με τους στρατιώτες μας να δείχνουν ότι έχουν την mentality, που έλεγε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, να ξεπεράσουν την θλίψη και να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Μάλιστα οι έντονες δοκιμασίες, οι ήττες και οι θρίαμβοι, βοήθησαν ώστε να αναπτυχθεί στενός δεσμός μεταξύ δύο στρατιωτών μας.

xcom lets play soldier bond dim hank

Ο μήνας τελειώνει με πολύ καλά νέα, ως επί το πλείστον. Οι επιδόσεις μας είναι εξαιρετικές ως προς την ολοκλήρωση αποστολών, ωστόσο το μυστηριώδες Avatar Project προχωρά και σύντομα θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να το σταματήσουμε, χτυπώντας μία από τις βάσεις των εξωγήινων.

xcom lets play monthly report
xcom lets play base avatar

Αυτή τη φορά όμως δεν θα προλάβουμε να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια, αφού ο συναγερμός χτυπά ξανά πολύ νωρίς! Οι Advent επιχειρούν να καταστρέψουν μία συσκευή με πολύτιμα δεδομένα για την αντίσταση, επομένως η ομάδα μας ετοιμάζεται ξανά για μάχη!

xcom lp squad select deploy

Δείτε την εξέλιξη της συναρπαστικής αποστολής στο video που ακολουθεί και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να σχολιάσετε τα δρώμενα και να δηλώσετε συμμετοχή στο σχετικό thread του forum μας. Θα τα ξαναπούμε σύντομα με το επόμενο επεισόδιο!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL