LATEST NEWS

Ubisoft: “Θέλουμε να κερδίσουμε τους PC gamers”

Η σχέση της Ubisoft με το κοινό των PC gamers πέρασε από διάφορες φάσεις. Για κάποιο χρονικό διάστημα ο γνωστός publisher είχε συγκεντρώσει τα βέλη της κριτικής λόγω της απόφασης για εφαρμογή always-on DRM στα παιχνίδια του, ωστόσο φαίνεται πως πλέον κυριαρχεί άλλη νοοτροπία στο εσωτερικό της εταιρίας. Η Director του Uplay, Stephanie Perotti, μίλησε στο βρετανικό site MCV για την πρόσφατη επέκταση του Uplay αλλά και για τα σχέδια της Ubisoft στο χώρο του PC gaming, τονίζοντας οτι η επιθυμία της εταιρίας είναι να βελτιώσει τη σχέση που έχει με τους PC gamers. “Η ανακοίνωση των νέων συνεργασιών μας στο Uplay αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στο PC”, ανέφερε η Stephanie Perotti, προσθέτοντας οτι “βελτιωνόμαστε συνεχώς. Τα Assassins Creed 3 και Far Cry 3 είχαν πολύ υψηλή ποιότητα στο PC”.

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι η Ubisoft έχει βελτιώσει τις πρακτικές της τον τελευταίο καιρό, εγκαταλείποντας το always-on DRM και δίνοντας την πρέπουσα προσοχή στις PC εκδόσεις των παιχνιδιών της. Ευχόμαστε η “νέα” Ubisoft να παραμείνει σταθερή στις αποφάσεις της.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

8 Comments

  1. Είμαι καταδικασμένος να αντιπαθώ την Ubi, έχει αγοράσει τα δικαιώματα της αγαπημένης μου gaming σειράς (Might and Magic) και δεν κάνει τίποτα (πέραν των απλά αξιοπρεπή νέων Heroes…που δεν φτάνουν την μαγεία των παλιών), άσε που έχει βγάλει κάτι άκυρα spin offs με γιαπωνεζο-γραφικά για mobile gaming (τι ξεφτίλα!)

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL