LATEST NEWS

Το Mortal Kombat αλλάζει server

Προ μίας ώρας στην επίσημη σελίδα του πιο πρόσφατου “Mortal Kombat”, που στο PC γνωρίσαμε ως “Komplete Edition”, αναρτήθηκε η είδηση ότι το παιχνίδι αλλάζει server και φεύγει από εκείνον του Gamespy.

Μια και το online κομμάτι του συγκεκριμένου τίτλου ποτέ δε δούλεψε σωστά, τουλάχιστον στην PC έκδοση, η εν λόγω είδηση ανοίγει παράθυρο ελπίδας για τη βελτίωση της κατάστασης, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να απολαύσουμε δικτυακές μάχες και άφθονο ξυλίκι όπως τους αξίζει.

Λέτε να ήρθε η πολυπόθητη ώρα;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

  1. Βασικά, το Gamespy κλείνει όλους τους servers του οριστικά στις 31 Μαΐου, οπότε μάλλον μιλάμε για τέλος εποχής… Ήδη η 2Κ ανακοίνωσε ότι τα Civilization III και IV θα μεταφερθούν στο Steamworks ενώ για το GTA IV και το Max Payne 3 η Rockstar ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το Rockstar Social Network (ή όπως λέγεται αυτό το πράγμα).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL