LATEST NEWS

Καταφθάνει DLC για το Rambo: The Video Game


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Η περίπτωση του Rambo: The Video Game ανήκει σ’ εκείνη ακριβώς την κατηγορία παιχνιδιών που ή τα μισείς ή τα λατρεύεις. Μέση οδός μάλλον δεν υπάρχει.

Το παιχνίδι πρόλαβε να αποκτήσει ορκισμένους επικριτές, αλλά και φανατικούς υποστηρικτές. Από πλευράς μας ανήκουμε ξεκάθαρα στους δεύτερους -τουλάχιστον ο υποφαινόμενος- όπως διαφάνηκε και μέσα από το review μας. Άλλωστε δεν αρκεστήκαμε μόνο σ’ αυτό, αλλά ανεβάσαμε και σχετικό θεματάκι-οδηγό για high scoring.

Ευκαιρίας δοθείσης, αξίζει να πούμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα όσων -reviewers αλλά και gamers- εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για το εγχείρημα των Teyon και Reef Entertainment είναι ότι το Rambo: The Video Game είναι rail shooter. Λες και κάποιος αποφάσισε ότι απαγορεύεται να ξανακυκλοφορήσουν τέτοια παιχνίδια και οι δύο εταιρείες παρενέβησαν τον ιερό αυτό κανόνα. Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. (bizooki, εννοείται ότι περιμένω τη γνώμη σου, μη με απογοητεύσεις!)

Χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει αν το DLC που ετοιμάζουν θα περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα του Rambo IV ή θα βασίζεται σ’ ένα τελείως νέο σενάριο -με τη δεύτερη περίπτωση πάντως να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες-, Τeyon και Reef που -ευτυχώς- δε πτοήθηκαν από το 34% του αρχικού παιχνιδιού στο Metacritic, ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του νέου περιεχομένου, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο, αλλά όλα δείχνουν ότι πάει για τον Σεπτέμβριο (πιθανώς να θέλησαν να εκμεταλλευτούν και την κυκλοφορία του -πολύ καλού- Expendables 3 προ ολίγων ημερών).

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι μέσα στον Ιούνιο κυκλοφόρησε ένα update για τον αρχικό παιχνίδι, που προσθέτει ένα τέταρτο level δυσκολίας, ενώ ανακατεύει και την τράπουλα στον τομέα της επίτευξης high scores, με νέα, καθοριστικά, perks. (Για να μην απορείτε, εννοείται ότι το ξανάπαιξα μ’ αυτά και κατάφερα να πλασαριστώ στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας).  

Όποιος πιστός, πρόθυμος να φορέσει την κόκκινη κορδέλα στο κεφάλι και ικανός να παίξει ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να καταφέρει να δει το όνομά του ψηλά στο Roll of Honour, εντός ολίγων ημερών θα έχει την καλύτερη ευκαιρία να το πράξει…

Rambo DLC News pic2

 

Rambo DLC News pic1

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL