LATEST NEWS

Καθ΄οδόν DLC για το Batman: Arkham Origins

Όπως είχε επίτηδες αφήσει να διαρρεύσει, η Warner Bros επρόκειτο να κάνει χθες, 31/12, μία ανακοίνωση που θα είχε σχέση με την πολύ επιτυχημένη Batman: Arkham σειρά παιχνιδιών της.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ήλπιζαν σε ανακοίνωση του τέταρτου μέρους, περισσότεροι όσοι θεωρούσαν ότι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των gamers ψιλιαζόταν ότι απλά θα ερχόταν, στο πνεύμα της gaming εποχής μας πλέον, κάποια ανακοίνωση περί κυκλοφορίας DLC για το Batman: Arkham Origins.

Τελικά ούτε καν ανακοίνωση για το τελευταίο ήρθε, αλλά η πρόσκληση από μέρους της εταιρείας προς όλους τους fans της σειράς να παρευρεθούν στη βράβευση του “Humanitarian of the year”, υποδηλώνει ότι σύντομα θα μας έρθει το DLC, που, εκτός απροόπτου, θα έχει να κάνει με τον Mr. Freeze.  

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL