LATEST NEWS

[UPDATED] Ανακοινώθηκε το Far Cry 4

Update 3: Ένα ακόμη video από το παιχνίδι

 

Update 2: Gamescom 2014 trailer

 

Update 1: Στην E3 η Ubisoft δημοσιοποίησε 7 περίπου λεπτά gameplay υλικού από το Far Cry 4, το οποίο δείχνει εξαιρετικό:

 

Αρχική είδηση: Δύο χρόνια περίπου μετά το υπέροχο Far Cry 3, η Ubisoft ανακοινώνει για το φετινό Νοέμβριο το επόμενο επεισόδιο της σειράς Far Cry που, απ’ ότι δείχνει, ποντάρει πολλά στο franchise, αν κρίνουμε από τα studios που συμβάλλουν στην ανάπτυξή του (Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai και Ubisoft Kiev).

Στο Far Cry 4 λοιπόν, αφήνουμε στην άκρη τα τροπικά νησιά και μεταφερόμαστε στο Kyrat, μια περιοχή των Ιμαλαϊων, το οποίο υποφέρει κάτω από το ζυγό ενός αυτοανακηρυσσόμενου βασιλιά (μάλλον θα εννοούν το κύριο με το μωβ κοστούμι στο εξώφυλλο). Οπως είναι λογικό, το Far Cry 4 θα είναι open-world με (μεταξύ άλλων) περισσότερα όπλα, οχήματα και ζώα σε σχέση με τον προκάτοχό του και γενικότερα η Ubisoft δηλώνει αποφασισμένη να περάσει το franchise στο επόμενο επίπεδο. 

Για όσους κάνουν το κόπο να το προπαραγγείλουν, θα λάβουν ως “δωράκι” το Hurk’s Redemption DLC, όπως επίσης και ένα signature harpoon gun, ονόματι “The Impaler”. 

Το Far Cry 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου 2014 και στην Ε3 που έρχεται, σίγουρα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτό.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL