LATEST NEWS

The Works Of Mercy : Πολανσκικός τρόμος δια χειρός PlayWay

Οι δημιουργοί του εξαιρετικού Hard West επιστρέφουν στο Kickstarter, ζητώντας την βοήθεια του κοινού για την ολοκλήρωση του The Works of Mercy, ενός έντονου ψυχολογικού θρίλερ με εμφανείς επιρροές από τον κινηματογράφο της δεκαετίας του ’70 και τις σημαντικότερες στιγμές της φιλμογραφίας των Πολάνσκι και Κιούμπρικ.

Αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός άνδρα ο οποίος βρίσκεται στο έλεος του μυστηριώδη απαγωγέα της γυναίκας και του παιδιού του. Ο απαγωγέας, μέσα από μια σειρά τηλεφωνημάτων, μας εξαναγκάζει να προβούμε σε φόνους φαινομενικά τυχαίων ανθρώπων, προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιβίωση των αγαπημένων μας.

Στημένο με φωτορεαλιστική λεπτομέρεια στην Unreal Engine 4, το The Works of Mercy φαίνεται πως αν μη τι άλλο, θα προσφέρει μια πολύ δυνατή εμπειρία, μακριά από τα συνηθισμένα.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL