LATEST NEWS

Rome II: η μάχη του Teutoburg Forest

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το Rome II: Total War είναι με διαφορά ο πιο αναμενόμενος τίτλος στο χώρο των strategy games. Η Sega συνεχίζει να τροφοδοτεί το κοινό με επιπλέον πληρφορίες και εντυπωσιακά trailers, όπως αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα με τίτλο “Battle of Teutoburg Forest”. Μέσω της συγκεκριμένης historical battle η Creative Assembly παρουσιάζει ορισμένα από τα νέα features του Rome II όπως το true line of sight, την τεχνολογία deployable battle και το νέο σύστημα των ambushes. Σύμφωνα με το τρέχον χρονοδιάγραμμα της εταιρίας το Rome II: Total War θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

8 Comments

  1. Βρε μην κλαις, ούτε και εγώ. Αλλά θα βρω λεφτά για αναβάθμιση, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑ.. Ακόμα θυμάμαι το καλοκαιρινό κάψιμο με το πρώτο Rome… Αυτό το παιχνίδι ήταν βάλσαμο για την ψυχή όσων πάσχουν από το σύνδρομο “μολυβένια στρατιωτάκια”, σαν του λόγου μου.

  2. Η μάχη που σταμάτησε την προέλαση των Ρωμαίων στην Γερμανία και τους ανάγκασε να αρχίσουν να αρχίσουν να υποχωρούν σιγά-σιγά… Έπος.

    Γενικά η Creative Assembly έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Ακόμα και το Empire: Total War, που έφαγε ένα ψιλοθάψιμο, εμένα μου άρεσε. Ελπίζω μόνο να μπορεί να το παίξει το λαπτοπάκι μου…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL