LATEST NEWS

Dream chamber, νέο adventure game από τη Microids!

Η περίοδος δεύτερης νιότης που περνάει η Microids, από τη στιγμή που πέρασε στο group της Anuman Interactive, έρχεται να πιστοποιηθεί με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου adventure game με τον τίτλο “Dream chamber”.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Charlie, γόνος πλούσιας οικογενείας, που στον ελεύθερο χρόνο που βρίσκει από τις πάμπολλες κοινωνικές υποχρεώσεις του, αρέσκεται να παριστάνει τον ντετέκτιβ.

Στα εγκαίνια ενός μουσείου, ο ήρωας γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μίας ληστείας με θύμα την πρώην κοπέλα του. Παρά την έντονη διαφωνία του πλούσιου θείου του, ο Charlie αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση και να μπλέξει στην πιο σπουδαία περιπέτεια της ζωής του. Σύμμαχος στην έρευνά του είναι η σπάνια ικανότητά του να επισκέπτεται τοποθεσίες στον ύπνο του και να ανακαλύπτει στοιχεία που σχετίζονται με παρελθοντικά γεγονότα.

Τα γραφικά του τίτλου έχουν hand-made cartoon χαρακτήρα και Microids-Anuman Interactive δηλώνουν ενθουσιασμένες με το παιχνίδι, η κυκλοφορία του οποίου απέχει μόλις 16 μέρες από σήμερα!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL