LATEST NEWS

Kingdom Come: Deliverance

Το σχετικά νεοσύστατο Τσέχικο studio Warhorse Studios που περιλαμβάνει στο δυναμικό της ανθρώπους που συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία του εκπληκτικού Mafia, ανακοίνωσε το πρώτο του και φιλόδοξο project ονόματι Kingdom Come: Deliverance. Το παιχνίδι θα είναι ένα open-world RPG, με έμφαση στο ρεαλισμό και στη φήμη του χαρακτήρα σας, την οποία χτίζετε όσο αλληλεπιδράτε με τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ θα περιλαμβάνει μεγάλης κλίμακας μάχες (ως και πολιορκίες), με τη μηχανή CryEngine 3 να εγγυάται θαύματα στον οπτικό τομέα.

Το Kingdom Come: Deliverance θα αργήσει λιγάκι, καθώς αναμένεται το 2015, αλλά το πρώτο teaser που δημοσιοποίησε η εταιρία, αρκεί για να το έχουμε υπόψη μας.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

11 Comments

  1. Τόνυ M & B αποκλείεται να είναι, εδώ έχουμε να κάνουμε με καθαρή story driven εμπειρία (τέτοια εντύπωση μου δίνει σε πρώτη φάση δηλαδή) όχι κάποιο sandbox/επική φαντασίωση.

    Από Τσεχοπολωνούς όλα τα καλά περιμένουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL