LATEST NEWS

Πληροφορίες για τα specs της AMD R9 390X

Μία νεότερη παρουσίαση της AMD έδωσε περισσότερες πληροφορίες σε σχέση μ’ αυτές που είχαμε μέχρι τώρα, αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης R9 390X, που θ’ αποτελέσει άλλωστε και το βαρύ πυροβολικό της επόμενης γενιάς GPUs της κόκκινης εταιρείας.

Σύμφωνα μ’ όσα ειπώθηκαν λοιπόν, η κάρτα θα ενσωματώνει 4096 shader units, θα υποστηρίζει DirectX 12.3, θα είναι ικανή για H.265 decoding σε τετραπλάσια ταχύτητα εκείνης του H.264 και θα έρχεται και σ’ έκδοση με 8GB VRAM. Οι φίλοι της υδρόψυξης θα χαρούν να μάθουν ότι θα υπάρξει και special water-cooled έκδοση.

Μπορεί να μην κλέβει τις εντυπώσεις από τα 12GB VRAM της Titan X, φαίνεται όμως ότι στόχος της δεν είναι να επικρατήσει στο πεδίο των εντυπώσεων, αλλά σ’ εκείνο της ουσίας κι αυτό είναι κάτι για το οποίο φαντάζει απολύτως ικανή! 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL