LATEST NEWS

[UPDATED] Εορταστική Ψηφιακή Σαμπάνια: Κερδίστε 5 παιχνίδια!

Στα πλαίσια του εορτασμού της εισαγωγής του πολυαγαπημένου σας Ragequit.gr στο Metacritic, δε θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το διοργανώσουμε ένα Giveaway, έτσι δεν είναι; Ετσι λοιπόν, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε τα εξής παιχνίδια:

 

Tomb Raider

Sleeping Dogs + Year of the Snake DLC

Gomo

Deponia

Interstellar Marines

Οι κανόνες του διαγωνισμού είναι πολύ απλοί: αφήνετε ένα σχόλιο κάτω από το παρόν άρθρο ότι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μέχρι τη Παρασκευή 23/5 και ώρα 23:59. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τους πέντε τυχερούς, οι οποίοι, αφού ανακοινωθούν, θα λάβουν τα δώρα τους μέσω Steam Gift (εκτός του Deponia όπου θα δοθεί σε μορφή Steam code).

Καλή επιτυχία!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

46 Comments

  1. Ναι, εδώ έχουμε το κάτι διαφορετικό ! Τη χιονόμπαλα που ξεκίνησε τη χιονοστοιβάδα !!!! Μπράβο σας παιδιά ή μάλλον excellent (που θα έλεγε και η καθηγήτρια των αγγλικών μου), για το giveaway !!!
    Δε θα συμμετάσχω ! Καλή επιτυχία σε όλους !!!

  2. ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στο διαγωνισμό! ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!! Να υποθέσω μπαίνουμε για όλα και δεν διαλέγουμε έτσι?

  3. Ρε σεις μας κακομαθαίνετε. Δηλαδή κάποιος που είναι μέλος από την day zero και με λίγη δόση κωλοφαρδείας δεν θα έχει αγοράσει παιχνίδι 😛 Άσε που καταπολεμάτε την πειρατία. Όπως και να χει και πάλι μπράβο για την καταξίωση!

    Μην με βάλετε στην κλήρβση, απλά πετάχτηκα

  4. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω της γνωστής διαδικασίας του random.org και οι νικητές είναι οι εξής:
    1. Tomb Raider – ο χρήστης kesnar
    2. Sleeping Dogs+DLC – ο χρήστης egmjap
    3. Gomo – ο χρήστης skoros
    4. Deponia – o χρήστης giovanna
    5. Interstellar Marines – ο χρήστης Myrmidonas

    Ολοι πλην της giovanna, η οποία θα λάβει το παιχνίδι σε μορφή Steam Code, θα παρακαλούσα να μου κοινοποιήσουν με προσωπικό μήνυμα το Steam username τους για να τους στείλω σε μορφή Steam Gift το δώρο τους.

    Συγχαρητήρια!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL