REVIEWS

NBA 2K21

Μικροσυναλλαγές 2Κ21

Ομολογώ ότι είχα αρκετές ιδέες για το πώς να διαχειριστώ αυτό το review: από απλές αναφορές και ολόκληρη εξιστόρηση της πορείας μου στο MyCareer μέχρι 6 διαφορετικούς, ευφάνταστους τρόπους να κρύψω τη λέξη microtransactions μέσα στο κείμενο. Προσπαθώντας να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη μου για το τι διαδραματίστηκε την τελευταία φορά που δοκίμασα το ΝΒΑ της σειράς 2Κ, διάβασα τις κριτικές του ΝΒΑ 2Κ19 και ΝΒΑ 2Κ20, από τους Νικόλα Κοπακάκη και Βασίλη Ξερικό αντίστοιχα, και με ιδιαίτερη θλίψη συνειδητοποίησα πως ό,τι είχα να γράψω έχει ήδη γραφτεί. Θλίψη όχι απαραίτητα επειδή στέρεψε η έμπνευση, αλλά περισσότερο διότι η σειρά ΝΒΑ2ΚΧΧ έχει πλέον αποκτήσει την ταυτότητά της την οποία και θα αναλύσουμε παρακάτω.

Ο πρώτος μου αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος. Η υπεροχή στα rebounds είναι εμφανής και καθοριστική για την έκβαση του παιχνιδιού. Τα διαγράμματα είναι διαφωτιστικά για να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας.

Ξεπερνώντας το τεράστιο σοκ του ότι το τελευταίο NBA που έγραψα ήταν το NBA 2K14 (πού, πότε, ποιος), προσπάθησα να θυμηθώ τους προβληματισμούς που είχα τότε με κυριότερο αυτόν του χειρισμού. Ο Βασίλης επισήμανε το ίδιο θέμα και στο NBA 2K20 κάτι που δείχνει ότι το παιχνίδι παραμένει ιδιαίτερα δύσκολο για κάποιον νεοφώτιστο παίκτη στο μαγικό κόσμο των προσομοιωτών καλαθοσφαίρισης. Με μία απλή έως απλοϊκή αντίληψη γύρω από τους χειρισμούς (και χωρίς μεγάλη επένδυση γύρω από συστήματα) η πρώτη απόπειρά μου σε αγώνα, δεν ήταν τόσο τραγική βάσει της αποχής, όπως βλέπετε από την παραπάνω εικόνα.

Για άλλη μία χρονιά, ο τελικός που περιμέναμε δεν θα γίνει. Το μέλλον είναι ακόμη λαμπρό για το Γιάννη που δεν έχει πιάσει καν το peak του, αλλά μία τέτοια μονομαχία ίσως να μην τη δούμε ποτέ.

Είναι δεδομένο ότι τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά όσο περισσότερα παιχνίδια έχετε στα “χέρια σας”. Πολλές τακτικές, κινήσεις παικτών, αλλά και ευρύτερη αντίληψη του μπάσκετ (συνιστώ ανεπιφύλακτα την κάμερα που βλέπει την μπασκέτα από την κλασσική τηλεοπτική σκοπιά) αρχίζουν και κάνουν “κλικ” σταδιακά. Θεωρώ επίσης θετικό στοιχείο την ενσωμάτωση νέας προσέγγισης στο χειρισμό του παιχνιδιού που ξεφεύγει από την απαίτηση να έχετε χταποδάχτυλα. Σε μία βελτίωση αυτού που πρωτοεμφανίστηκε στο ΝΒΑ 2Κ17 μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε τον δεύτερο (δεξί) μοχλό για να εκτελέσουμε περίτεχνες κινήσεις κατά τη διάρκεια των drive, lay-ups κ.ό.κ. Είναι ένα στοιχείο που θέλει πάρα πολύ καλή εξάσκηση, αλλά ανταμοίβει τους ικανούς παίκτες και τους ξεχωρίζει από τους λιγότερο έμπειρους, αφού απαιτεί πέραν της σωστής εκτέλεσης και καλά αντανακλαστικά για να πετύχουμε το “sweet spot” της μπάρας μετρητή.

Λίγα παραπάνω microtransactions, για να (πικ-εν-)ρολάρει το πράγμα πιο γρήγορα.

Φυσικά ο χειρισμός είναι μόνο μία πτυχή που θα οδηγήσει στην επιτυχία και τις πολυπόθητες νίκες. Αυτό που με ικανοποίησε πάρα πολύ από τον τίτλο είναι το πόσο μεγάλο βάθος έχει δώσει στα διαφορετικά συστήματα, ενσωματώνοντας παλιές σχολές (80s Celtics, Bad Boys Pistons) μέσα σε ένα παιχνίδι του οποίου οι κανόνες έχουν αλλάξει άρδην. Με απλά λόγια, αν κάποιος επιλέξει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών (δεν θέλω αστεία για Golden State Warriors, έτσι) και προσπαθήσει να την τρέξει με μοντέρνο σύστημα που επικεντρώνει σε small-ball και συνεχή τρίποντα και όχι τριγωνική επίθεση, είναι σίγουρο ότι θα ζοριστεί. Η ενσωμάτωση της φιλοσοφίας της κάθε ομάδας, ειδικά στις legacy ομάδες είναι αξιοθαύμαστη. Να σας δώσω ένα παράδειγμα, τόλμησα να παίξω με αντίπαλους τους Bad Boys Pistons και ενώ ο “Φονιάς με το Αγγελικό Πρόσωπο” Isiah Thomas μοίραζε καλάθια, ο πλέον βρωμερός παίκτης Bill Laimbeer είχε φτάσει κοντά στα 2 αντιαθλητικά φάουλ.

Απλώς respect για την ιδιοσυγκρασία και την ευφυία αυτού του ανθρώπου.

Το gameplay επομένως εξακολουθεί να είναι μεστό και υπερπλήρες. Όρεξη να έχει κανείς και φυσικά τα απαραίτητα αποθέματα χρόνου, και μπορεί να παραμετροποιήσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να τη φέρει στα γούστα του και στην προσέγγισή του. Τα πολλαπλά modes του παιχνιδιού MyTeam, NBAToday, MyCareer προσφέρουν επιλογές για όλα τα γούστα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής για αυτό το review, επικεντρώθηκα κυρίως στο τελευταίο για να δω: α) την ιστορία, β) τους μηχανισμούς από την αρχή. Μπορώ να πω ότι ήταν άκρως διαφωτιστική αυτή η επιλογή.

“Yo! Omar coming.”

“The Long Shadow”. Αυτός είναι ο τίτλος του MyCareer που πραγματεύεται πώς εσείς, ο Junior, προσπαθεί να ξεφύγει από τη μακριά σκιά που ρίχνει πάνω σας το βαρύ όνομα του πατέρα σας, Duke. Ο Duke που ήταν αστέρας του κολλεγιακού μπάσκετ από το Newark, αλλά ποτέ δεν έτυχε να μπει στο NBA draft. Η ιστορία του του MyCareer δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη αφήγηση κάθε Cinderella/underdog story που έρχεται από την Αμερική, με όλα τα κλισέ. Νέος, χαρισματικός, υπερταλαντούχος νέος πρέπει να βρει τη θέση του σε αυτόν τον κόσμο, να γευτεί απογοητεύσεις, να υπερκεράσει εμπόδια, να βγει νικητής σε αντίξοες συνθήκες και να ξεφύγει από την κληρονομιά (legacy) του πατέρα του για να φτιάξει τη δική του.

Draft pick των Spurs. Eggs-ellent.

Όσο έπαιζα το MyCareer (εστιάζοντας μέχρι και τη λήξη του NBA draft και την πολυπόθητη είσοδο στη μεγάλη λίγκα) συνειδητοποιούσα ότι οποιαδήποτε και να ήταν η απόδοσή μου στον αγώνα (είτε C-, είτε A+) η εξέλιξη της ιστορίας ήταν λίγο πολύ προδιεγραμμένη, εφάμιλλη των τελευταίων πονημάτων της Telltale Games. Ομολογώ ότι ήταν ο ιδανικός τρόπος για να καταλάβω την όλη προσέγγιση που έχει το ΝΒΑ2Κ21 με συστήματα και τις εναλλαγές στα rotations, αλλά εν τέλει λίγη σημασία έχει αν θα παίξετε το κολλεγιακό πρωτάθλημα ή αν θα πάτε κατευθείαν στο draft. Άλλωστε ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού γίνεται αισθητός από πάρα πολύ νωρίς.

Στο πλέον σημαντικό παιχνίδι του κολλεγιακού πρωταθλήματος, όλα έκαναν κλικ και κατάλαβα τη φιλοσοφία βαθμολόγησης. Δεν αναφέρομαι στο score, αλλά στο ότι χτυπούσα A και A- με τον εκφωνητή να λέει “άλλη μία απογοητευτική βραδιά από τον Junior”…

Ναι, καλά καταλάβατε, στα microtransactions αναφερόμαστε! Αγοράστε έναν τίτλο για 60 παχυλά ευρώ, περιμένετε μερικές ημέρες για να κατεβούν τα 94 ολόκληρα GB (!!!) στο σκληρό δίσκο σας και αν θεωρείτε ότι το MyCareer πάει αργά για τα γούστα σας, τότε ας πέσει το κασέρι (ή φέτα ή κεφαλογραβιέρα, δεν κρίνουμε). Το ΝΒΑ2Κ21 εξακολουθεί να υιοθετεί το σύστημα Pay2Progress όπου πληρώνοντας επιταχύνετε την πρόοδο που θα είχατε αν ρίχνατε εύλογο ποσό εργατοωρών στο παιχνίδι. Είναι τέτοιος ο βαθμός των μικροσυναλλαγών που απορώ πρωτίστως ως καταναλωτής ποιο είναι το κίνητρο για κάποιον που έχει έναν πρόσφατο τίτλο της σειράς, π.χ. τον περσινό, και έχει “επενδύσει” πολλά πραγματικά, ζεστά λεφτάκια για να φτιάξει τον παίκτη του στο MyCareer ή την ομάδα του στο MyTeam.

Αυτούσια εικόνα που δεν έχει αλλάξει πολύ από την προηγούμενη χρονιά.

Η εντύπωση που αποκόμισα είνα ότι τα microtransactions έχουν διεισδύσει σε τέτοιο βαθμό μέσα στο παιχνίδι που κάθε απάρνησή τους οδηγεί τον παίκτη σε de facto μειονεκτική θέση (handicap) ειδικά με την επίσκεψή του στο MyNeighborhood (ο open-world κόσμος του MyCareer). Φτάνουμε επομένως σε ένα τέλμα όπου για να ευχαριστηθείς 100% τον τίτλο είτε θα πρέπει να αρχίσεις να παίζεις με φρενίτιδα σε σημείο που θα “εργάζεσαι” για αυτόν (κάτι αντίστοιχο με τα ΜΜΟ), είτε θα πρέπει να πληρώσεις επιπλέον για να ξεκλειδώσεις τις “προαιρετικές” βελτιώσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα. Συμπέρασμα; Αν δεν έχεις και ιδιαίτερη κάψα για τον τίτλο και για το μπάσκετ γενικότερα, υπάρχουν σωρεία παιχνιδιών έτοιμα, πεπαλαιωμένα, εξαιρετικής σοδειάς στο backlog που μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το χρόνο σου. Βέβαια για να εξακολουθεί να υφίσταται το μοντέλο σημαίνει ότι η 2Κ Sports έχει δεδομένα που υποστηρίζουν ότι οι καταναλωτές της έχουν αρκετό disposable income να διαθέσουν για τη στήριξη αυτής της πρακτικής. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την ΕΑ Sports, που βγάζει τεράστιο τζίρο για τα αντίστοιχα modes στο FIFA.

Οποία έκπληξης, κι άλλα microtransations κρυμμένα σε μία γωνία!

Όπως πιθανώς να έχετε καταλάβει, από πλευράς μπασκετικής γνώσης και ενσωμάτωσης αυτής σε όλη τη φιλοσοφία του παιχνιδιού έμεινα απολύτως ευχαριστημένος. Το ΝΒΑ 2Κ21 έχει αγγίξει την τελειότητα στην τεχνική υλοποίηση και το οπτικοακουστικό. Ενδεικτικό είναι το σχόλιο κοντινού προσώπου που έμεινε άναυδο όταν είδε το πόσο ρεαλιστικά είναι τα μοντέλα των παικτών. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου και όλη η εφαρμογή των κανόνων του μπάσκετ είναι άρτια ενσωματωμένα στον τίτλο. Εκεί που το παιχνίδι χωλαίνει και φυσικά χάνει βαθμούς είναι στην επιθετική προώθηση των μικροσυναλλαγών. Αν έχετε καιρό να πάρετε κάποιον αξιόλογο NBA τίτλο τότε θα σας το πρότεινα επιφυλακτικά. Ειδάλλως στις εκπτώσεις, μήπως και σώσετε κάποιο χρήματα για τις in-game συναλλαγές…

Rest in peace, No 8/24.

Ευχαριστούμε θερμά τη CD Media για την παραχώρηση του review κωδικού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 82%

82%

Νέα χρονιά, ίδια πρακτική.

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

24 Comments

  1. Notice: Η συνάρτηση WP_Object_Cache::add κλήθηκε εσφαλμένα. Το κλειδί της προσωρινής μνήμης δεν πρέπει να είναι κενή συμβολοσειρά. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.1.0.) in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
    class="comment byuser comment-author-104373 odd alt thread-odd thread-alt depth-1 has-avatar">
  2. [QUOTE=”Hank Chinnaski, post: 548953, member: 104381″]
    Επειδή δεν το έχω εξασκήσει ποτέ το άθλημα των microtransactions είμαι περίεργος. Πόσα λεφτά μπορεί/συνηθίζεται να [S]ξοδεύει[/S] επενδύει κάποιος μέσα σε ένα παιχνίδι σαν αυτό;
    [/QUOTE]

    Πιστεύω ότι έχει νόημα να το δούμε σε μακρο-οικονομική σκοπιά. Τα νούμερα είναι τεράστια για να μην κάνουν αυτήν την κίνηση, αλλά τρώει μεγάλο χτύπημα η ποιότητα του προϊόντος για κάποιον που θα ήθελε αγνή εμπειρία με κλιμακωτή πρόοδο που δεν φαντάζει βαρίδι (όπως θα το ήθελα εγώ για παράδειγμα).

    [URL=’https://www.tweaktown.com/news/74233/nba-2k20-made-over-1-billion-in-less-than-year/index.html’]Μία καρέκλα προτού ανοίξεις το link για το νούμερο.[/URL]

  3. Παιζοντας το 2κ20 στο ps4 παντως(το ειχε προσφορα στα 10 ευρω μεσα στη καραντινα) και με τελευταια ενασχοληση με sport game δεκαετιες πισω εμεινα αφωνος με το επιπεδο που εχουν φτασει τι basket. Ρεαλιστικοτατο , αφηνα και τα cutscenes στα interview να τρεχουν και γουσταρα.
    Για διπλο με φιλους, με ομαδες χρυσων εποχων ειναι οτι πρεπει-ενταξει και το δεκαευρω βοηθησε αρκετα στη θετικη αντιμετωπιση

  4. Συμφωνώ μαζί σου. Για κάζουαλ παιχνίδι του καναπέ με φιλαράκια είναι ό,τι πρέπει, για αυτό και ο βαθμός εξακολουθεί να είναι σχετικά υψηλός.

    Αλλά για αρχική τιμή 60€ και έπειτα να έχεις επιτηδευμένα σχεδιασμένη μία ιδιαίτερα αργή πρόοδο και να βάζεις πληρωτέους σταθμούς είναι πολύ. Αν έλειπε όλη αυτή η αντιμετώπιση (που τονίζω, ότι από πλευράς εσόδων/οικονομικών κριτηρίων είναι καθόλα λογική αφού υπάρχουν πρόβατα-φάλαινες) το παιχνίδι θα ήταν άνετα κοντά στο τέλειο.

    Τουλάχιστον όταν ήμασταν πιτσιρίκια αυτά τα packs με τα αυτοκολλητάκια της De’Agostini τα μαζεύαμε σε album που μας έμεναν. Τώρα ρίχνεις ένα σκασμό λεφτά και την επόμενη χρονιά ακυρώνεται εντελώς.

  5. αυτο το τρανσάξο τωρα, λογικα, δεν ειναι μονο στο μαι καρήαρ?
    θελω να πω, οταν παιρνεις μια ομαδα συγκεκριμενη και προσομοιωνεις μια σεζον παιζοντας παιχνιδια με αλλες συγκεκριμενες ομαδες, μπαινει κι εκει το τρανσαξο?? και με ποιο τροπο?? δωστε λεφτα για να κερδισετε το ματς? το αποκλειω.
    δεν ξερω καθολου, ψαχνω στο νετ και δε βρισκω, γι αυτο ερωτω.

  6. Microtransactions με πλήρως επιθετικό τρόπο έχει στα δημοφιλέστερα mods:
    MyCareer (ο δικός σου παίκτης)
    MyTeam – ξεκλειδώνεις κάρτες-παικτών και φτιάχνεις τη δική σου ιδεατή ομάδα

    Θα ψάξω να δω και στο MyGM όπου διαχειρίζεσαι τη ομάδα, πιστεύω κι εκεί όλο και κάτι θα έχει.

    Η ειρωνεία που υπάρχει σε αυτό το post είναι ότι αυτά τα τρία mods είναι υπερπλήρη, ο τίτλος δίνει επιλογές για όλα τα γούστα πέραν του “έλα μόρτη μου να παίξουμε ένα φιλικό για το χαβαλέ”. Αρκεί να πέσει η κεφαλογραβιέρα ώστε να μην νιώθεις ότι παίζεις 4 ώρες για μισό φρύδι πρόοδο.

  7. Όταν λέτε για αργή πρόοδο τι εννοείτε? Αφορά το mycareer μόνο ή και το myteam?
    Έχοντας τα 18, 19, 20 μόνο αργή δεν την λέω την εξέλιξη του ρούκι μου στο mycareer. Μέχρι τον Δεκέμβρη πάντα χτυπουσα 60αρες σε πόντους στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας. Άλλαξε κάτι τόσο πολύ στο φετινό?

  8. Δεν είναι ζήτημα 60άρας. Ήδη από το κολλέγιο άρχισα να πιάνω 20-25 πόντους.

    Στη δημιουργία του ρούκι σου δίνει την επιλογή “φτιάξε με βάση αυτό το αρχέτυπο” και έπειτα σου δίνει τα μαξ στατιστικά. ΟΚ, ζαχαρώνεις άσχημα. Έπειτα σου λέει ότι “χα, ο ρούκι ξεκινάει με 61, το 84 είναι projected, αν θέλεις να τσιμπήσεις απευθείας τόσα πρέπει να σπαταλήσεις γύρω στα 180,000 VC” (στο review υπάρχει σχετική εικόνα που δείχνει την ανταπόκριση σε πραγματικά λεφτάκια). Οπότε, όπως πχ και στο τελευταίο Mortal Kombat, πρέπει να “εργαστείς” για να βγάλεις τα απαιτούμενα VC, αφού δίνει γύρω στα 400-500/αγώνα αν είσαι στο Α+ απόδοση. Αυτό μεταφράζεται σε 450 περίπου αγώνες για να φτάσεις στο projected, δηλαδή 6.25 σαιζόν. Και δεν υπολογίζω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα τα υπόλοιπα (προπονήσεις μεταξύ των αγώνων και λοιπό fluff).

    Ρεαλιστικό? Μπορεί, ο Γιάννης το breakout του το έκανε στην τρίτη σαιζόν και ακόμη βελτιώνεται θα μου πεις. Από την άλλη σπαταλάς τόσο χρόνο/χρήμα για να βελτιώσεις το [U]ψηφιακό[/U] avatar, δεν αναφερόμαστε σε επένδυση χρόνου που έχει άμεση ανταπόκριση/συσχέτιση στην ικανότητά του ίδιου του παίκτη (όπως πχ. γίνεται στο Dark Souls, Rocket League, Celeste κτλ.). Με άλλα λόγια μιλάμε για ξεκάθαρο grind/farming.

    [USER=102623]@jonirenicus13[/USER] Ήταν τα ίδια στο 2Κ20 που ήταν και το αμέσως προηγούμενο? Ρωτάω ειλικρινά, διότι προσωπικά μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση.

  9. [USER=102592]@Northlander[/USER] Στο περσινό ο ανώτερος μισθός σε αγώνα ήταν 1000vc. Μαζί με χορηγούς και διάφορα μπόνους πολύ εύκολα έφτανες να παίρνεις 1500-2000 μετά από κάθε παιχνίδι. Το έριξαν τόσο πολύ φέτος?

    Δεν ξέρω αν το άλλαξαν και αυτό, αλλά μεχρι να μπεις nba στα προηγούμενα δυο, η δυσκολία ήταν πάντα fixed (pro), γι’ αυτό και ίσως έπαιζες τόσο καλά με τον αμπαλο σου. Μόλις έμπαινα στα επίσημα, ήθελε “δουλεια” για να καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο, εφοσον φυσικά ανέβαζες τη δυσκολία.

    Πάντως, τα 19 και 20 τα είχα καταευχαριστηθει γιατί είχε σωστό progress. Καθόλου αργό, αλλά δεν γινοσουν και mj σε 5 παιχνίδια.

  10. Ο ανώτερος μισθός με ρούκι που είναι solid 1st round pick, πάει στα 630 VC αν θυμάμαι καλά αυτήν τη στιγμή.

    Όλη η πορεία στο κολλέγιο είναι εντελώς άκυρη φυσικά, καθότι ακόμα και στο draft να τα πας χάλια (είχα πρόβλημα στο χειρισμό κατά την εκτέλεση των δοκιμαστικών σε ορισμένες ασκήσεις βγαίνοντας 27ος…) βγαίνεις 2ο (edit: δεύτερο, όχι εικοστό) draft pick, because reasons.

    Χορηγίες κτλ. σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις για να ανεβάσεις followers συνεισφέρουν (αναλόγως και τι θα επιλέξεις ως ατζέντη) στα VC αλλά εξακολουθεί το όλο σύστημα να είναι για τα μπάζα.

  11. Στο μοναδικό nba2k που έχω παίξει, θυμάμαι ότι είχε μια mobile εφαρμογή που σου έδινε vc αρκεί να έπαιζες κάτι χαζά παιχνίδια σε αυτό. Μου είχε φανεί πολυ βολικό γιατί έπαιζα πολύ αραιά εκείνη την εποχή και όποτε έμπαινα, είχα μερικές χιλιάδες vc να με περιμένουν.
    Φαντάζομαι τέτοιο feature δεν υπάρχει πια ε?

    Edit, για την ιστορία, το nba 2k15 ήταν

  12. Υπάρχει application για να σου σαρώνει το κεφάλι ώστε να έχεις τη φάτσα σου στο MyCareer, το οποίο ομολογώ δεν εγκατέστησα διότι δεν θέλω να δώσω τα βιομετρικά μου με τόση ευκολία. Δεν γνωρίζω αν παίζεις κανένα Silly NBΑird για να σκοράρεις VC σε αυτό.

  13. Η προσεγγιση μου στο My career ειναι οτι για να φτασεις σε ενα καλο επιπεδο θελεις αρκετες σεζον, οποτε δε χαλιεμαι που με ξεφτυλιζουν οι καλοι guards οταν τους μαρκαρω. Σιγα σιγα. Τωρα το grinding που εχει ειναι σιγουρα ενοχλητικο. Αλλωστε δε προκειται να κατεβω σε online πρωταθλημα.

  14. [QUOTE=”Chosen Undead, post: 549197, member: 103617″]
    To mycareer του 16 αξεπέραστο για μένα. Στα επόμενα χαλάστηκα πόσο basic το έκαναν το story. Βεβαια για το 20 δεν εχω αποψη ακομα. Ελαχιστα έχω παιξει
    [/QUOTE]

    Άρα αξίζει το story του NBA 2K16; Είναι το μόνο NBA 2K που έχω επειδή το είχαν δώσει δωρεάν σε κάποια φάση.

  15. [QUOTE=”Admiral, post: 549207, member: 102598″]
    Άρα αξίζει το story του NBA 2K16; Είναι το μόνο NBA 2K που έχω επειδή το είχαν δώσει δωρεάν σε κάποια φάση.
    [/QUOTE]

    Τυχερός είσαι. Δεν υπάρχει πια για η δυνατότητα αγοράς. 🙁
    Το κατεβάζω τώρα από τον θειο.
    Ελπίζω να παίζει το my career σε offline mode

    Edit: [USER=102598]@Admiral[/USER] από που το πήρες δωρεάν? Συνήθως τα κάνω claim αλλά δεν το έχω αυτό. Μήπως δεν το μετέφερα ποτέ στο steam

  16. [QUOTE=”mike299, post: 549236, member: 103605″]
    Ενημερωτικά για οποιoν ενδιαφέρετε, δεν υπαρχουν πια 2k16 servers, οπότε υποχρεωτικά μπορεί να παιχτεί μόνο σε offline mode το παιχνίδι ακόμα και από τους κατόχους τους. Τουλάχιστον μπορείς να παίξεις mycareer σε offline
    [/QUOTE]

    Δεν ασχολούμαι καθόλου με online οπότε είμαι ευτυχώς οκ.

  17. [QUOTE=”Admiral, post: 549245, member: 102598″]
    Δεν ασχολούμαι καθόλου με online οπότε είμαι ευτυχώς οκ.
    [/QUOTE]

    Χάνεις όμως την δυνατότητα να αγοράσεις VC από το 2Κ shop. Πώς θα ανεβάσεις τον παίκτη σου χωρίς αυτά??? Παίζοντας το παιχνίδι?????

    Πέρα από την πλάκα, από ότι κατάλαβα, το μόνο που “χάνεις” είναι τα vc που θα μάζευες εύκολα από την mobile εφαρμογή

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL