LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε remake του Wonderboy III

Όσο βρισκόμαστε σε αναμονή του πνευματικού διαδόχου του Wonderboy, ονόματι Monster Boy and the Cursed Kingdom, η γνωστή για τη έντονη παρουσία πολλών παλαιών τίτλων στο Steam, DotEmu και η ομάδα ανάπτυξης Lizardcube ανακοίνωσαν τη κυκλοφορία ενός remake του Wonderboy III – The Dragon’s Trap, που είχε εμφανιστεί πολλά χρόνια πριν σε κονσόλες της SEGA και συγκεκριμένα το 1989.

Δεν δόθηκαν ακριβείς πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, το οποίο θα ονομάζεται σκέτο Wonderboy: The Dragon’s Trap, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα screenshots και το ακόλουθο trailer, μόνο θετικές εντυπώσεις προκαλούν.

Οσοι πιστοί άνω των -άντα, κλάψτε ελεύθερα.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

  1. Πωπω, έφαγε λιώσιμο στο Σέγκα Μάστερ Σύστεμ.. Και με συγκίνηση παρατηρούσα τα ανεψάκια μου να το λιώνουν επίσης στο ίδιο μηχάνημα που με τόσο κόπο και ιδρώτα κράτησα εν ζωή. Γιατί, τι είναι η ζωή χωρίς 8μπιτο γκέημινγκ;

    Πανέμορφο το τρέηλερ, απλά.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL