LATEST NEWS

Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις του Titanfall

Η ΕΑ ανακοίνωσε τις ελάχιστες απαιτήσεις του επερχόμενου Titanfall της Respawn Entertainment, το next big thing στα on-line multiplayer FPS, όπως εικάζεται, καθώς (αν δεν το γνωρίζετε ήδη) τα “κεφάλια” πίσω από τη δημιουργία του είναι οι Jason West και Vince Zampella, διάσημοι (και πάμπλουτοι) από την τεράστια επιτυχία των Call of Duty ως Infinity Ward.

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Intel Core 2 Duo 2,4 GHz ή AMD Athlon X2 2,8 Ghz
  • 4 GB RAM
  • 512MB VRAM AMD Radeon HD 4770 ή Nvidia GeForce 8800GT
  • Windows 7, 8, ή 8,1 64bit
  • Origin

Οχι ιδιαίτερα υψηλές, αλλά όταν βλέπει κανείς το Origin μέσα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, μόνο κρύος ιδρώτας μπορεί να σε λούσει. Ελπίζουμε να μην έχουμε φαινόμενα τύπου Battlefield 4.

Το Titanfall αναμένεται να εμφανιστεί στις 14 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

7 Comments

  1. Δεν το λέω για υποστήριξη του Origin (το οποίο δείχνει διάθεση να βελτιωθεί σε θέμα features κτλ, όσο και το gfwl), αλλά μάλλον ήταν το τελευταίο πράγμα που έφταιγε στην κατάσταση του BF4. Οι απαιτήσεις καλές ακούγονται, το χάνω στην ram λίγο, αλλά στην benchmark ανάλυση δεν θα έχω πρόβλημα.

    Ελπίζω να βγει πραγματικά καλό, αλλά εφόσον κατάφεραν να κάνουν τέτοιο υπεργαμάτο release στον τιτάνα το Battlefield, είμαι πλέον αρκετά επιφυλακτικός.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL