LATEST NEWS

Deadly Premonition στο Steam Greenlight!

Σκεφτείτε τί εφιάλτης θα ήταν το Twin Peaks αν σχεδιαζόταν ως video game από Γιαπωνέζους που είχαν παίξει κάποτε Grand Theft Auto και στα καπάκια είχαν ρίξει μαραθώνιο με κάποια από τα πιο ρισκέ ντετεκτιβίστικα αντβέντσουρς της εποχής.

Το αποτέλεσμα είναι το Deadly Premonition, ένα λίγο-απ’όλα-και-εντελώς-τρύπιο murder mystery-meets-sandbox-small-town-action το οποίο έχει αποκτήσει άγριο cult status στα χρόνια που πέρασαν από την κυκλοφορία του στις κονσόλες.

Οι developers φιλοδοξούν να κυκλοφορήσουν μια enhanced director’s cut για το PC, η οποία υπόσχονται πως θα προσφέρει βελτιωμένα γραφικά (τα πρωτότυπα κρίνονται επιεικώς άθλια ακόμα και για την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τους) και ανεκτό έστω χειρισμό, μαζί με αποκλειστικό DLC, συν φυσικά ό,τιδήποτε υλικό είχε κυκλοφορήσει ώς τώρα για τις κονσόλες.

Θα ήμουν ψεύτης αν δεν έλεγα πως η όλη ιδέα δεν με ιντριγκάρει έστω και λίγο.

Σκεφτείτε το. Γιαπωνέζοι. Twin Peaks. Φρικτά character models. Μυστήριο. Άθλια τσάκα-τσάκα δράση. Ακούω την αγάπη.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

8 Comments

  1. Μποράαααατσε, πες αλεύρι χεχεχε… Τι σε (μας) περιμένει…(?) 🙂 Το είχα ποστάρει και στο θρεντ exclusives κονσολών που θα θέλαμε να δούμε στα pc.
    Η αλήθεια είναι ότι 10 Alan Wake να βάλεις μαζί, το cult status ετούνου δεν το φτάνουν. Και είναι πολύ πιο κοντά στο ύφος του Lynch από το Alan, το οποίο έχει κυρίως επιρρόες από King και in the mouth of madness. 😉

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL