LATEST NEWS

Πέφτει η αυλαία για το MSN Messenger

Στις 15 Μαρτίου 2013 παύει οριστικά η λειτουργία του Windows Live Messenger (ή MSN Messenger, όπως έγινε πιο γνωστό), ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα chat που έχουν εμφανιστεί ποτέ. Η απόφαση αυτή της Microsoft δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα, καθώς μετά τη πρόσφατη εξαγορά της, σαφώς ανώτερης, υπηρεσίας Skype, ήταν απλώς θέμα χρόνου να προχωρήσει σε απόσυρση του “γερασμένου” πια Messenger της.

Προς το παρόν οι δύο υπηρεσίες λειτουργούν παράλληλα, καθώς είναι εφικτό να κάνετε login με τα ίδια στοιχεία, οπότε όσοι πιστοί του MSN δεν έχετε ακόμα “αναβαθμιστεί” σε Skype, καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσετε να εξοικειώνεστε.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

11 Comments

  1. Στο εμεσεν εμπαινεις και απο υπολογιστη που δεν το ειχε εγκατεστημενο, απλα και μονο πληκτρολογοντας την διευθ. Το skype δεν νομιζω να διαθετει τετοια ευκολια. Και επειδη βρισκομαι πολλες μακρια απο το λαπτομ μου, τα… νευρα μου!!

    Επισης εχω λογαριασμο και στο skype και στο εμεσεν, με διαφορετικες επαφες στο καθενα. Τι θα κανω τωρα;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL