LATEST NEWS

“Ρετούς” στα Metro: 2033 και Metro: Last Light

Μετά από ανακοίνωση της Deep Silver, μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει την εμφάνισή του το Metro Redux, μια συλλογή των δύο Metro παιχνιδιών (2033 και Last Light μαζί με τα DLC) της 4A Games, τα οποία έχουν υποστεί ένα σχετικό “ρετουσάρισμα”.

Το Metro 2033 είναι αυτό που θα επωφεληθεί περισσότερο, καθώς η ανανέωμενη έκδοσή του θα περιλαμβάνει τη μηχανή γραφικών του περσινού Metro: Last Light, γεγονός που σημαίνει καλύτερα εφφέ φωτισμού, πιο λεπτομερείς χαρακτήρες, περισσότερο καταστρέψιμο περιβάλλον κ.ο.κ.

Το Metro: Last Light αντίθετα δεν θα υποστεί ιδιαίτερες αλλαγές πέρα από κάποιες προσθήκες στο animation των melee χτυπημάτων καθώς και τη δυνατότητα να ελέγχουμε το ρολόι και το inventory με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επίσης θα υπάρχουν δύο νέα modes και στα δύο παιχνίδια, το Survival και το Spartan, που θα συνδυάζονται με το Ranger Mode και σχετίζονται με τη πληθώρα των πυρομαχικών και τη μαχητικότητα των τεράτων που θα βρείτε στη πορεία σας. Το Survival είναι αυτό που υποδηλώνει το όνομά του, δηλαδή προμήθειες με το σταγονόμετρο, αργά reloading times των όπλων και φονικά τέρατα, ενώ το Spartan είναι ακριβώς το αντίθετο. 

Τέλος για τους ήδη κατόχους των παιχνιδιών αυτών στη ψηφιακή πλατφόρμα Steam, η Deep Silver προσφέρει 50% έκπτωση του Redux σε περίπτωση που έχουν και τα δύο στη συλλογή τους ή 25% αν διαθέτουν μόνο το ένα.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

10 Comments

  1. Ελπίζω εδώ η έκπτωση να “κολλάει” με αυτές του Steam ώστε να μπορούμε να το πάρουμε σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, όχι όπως έκανε η Square με το DE:HR Director’s Cut που όταν ήταν σε έκπτωση το αγόραζαν οι κάτοχοι του προηγούμενου… ακριβότερα. ΟΥΣΤ ΡΕ.

  2. Μόνο η επανακυκλοφορία του Metro 2033 έχει έστω κάποιο νόημα για τους PC users. Το Last Light μπήκε μόνο και μόνο για να το παίξουν και οι κάτοχοι του PS4 και XBONE, μιας και η συλλογή θα κυκλοφορήσει και εκεί.

  3. Eίμαστε τουλάχιστον δύο. Βελτιωμένα εφέ και animations, αλλάζουμε και λίγο το όνομα, αυτό ήταν. Κάποτε τις απλές βελτιώσεις των παιχνιδιών τις ονόμαζαν patches και ήταν δωρέαν. Αυτή η μόδα του να έχεις την παλιά έκδοση να σαπίζει στην library κι αν θες να παίξεις την αναβαθμισμένη σκάστα ξανά… Fuck this.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL