LATEST NEWS

H Steam registry περιέχει και το… Halo 3!

Μετά τη χθεσινή είδηση περί εμφάνισης του Brutal Legend στη registry του Steam, σήμερα είχαμε περισσότερες αποκαλύψεις! Αετομάτηδες gamers κατάφεραν να ανασύρουν πολλές ακόμα εγγραφές για παιχνίδια που κανείς δε γνώριζε οτι μπορεί να αποκτήσουν Steam version. Η πιο τρανταχτή παρουσία είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, τα Halo 1, 2 και 3. Και αν για τα δύο πρώτα Halo η είδηση δε μοιάζει και τόσο παράξενη, αφού υπάρχει ήδη έκδοση για PC, η παρουσία του Halo 3 αποτελεί ασφαλώς μεγάλη έκπληξη. Υπάρχει όντως θέμα κυκλοφορίας του Halo 3 σε PC και μάλιστα στο Steam, ή μήπως οι εν λόγω αναφορές οφείλονται σε λάθος ή ίσως σε hacking; Λογικά θα γνωρίζουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες μέρες. Ακολουθεί μια λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις στη Steam registry:

Duke Nukem 3D: Atomic Edition
Super House of Dead Ninjas
Fez
LucasArts Test App
Fast and Furious 6
Lococycle
Hardware
Hardware (Demo) (πιθανότατα καταχωρήσεις σχετικές με το Steambox)
Dyad
Cut the Rope
Shadow Warrior Complete
Hardware (VIP)
Hardware (Internal)
THE KING OF FIGHTERS XIII
Retro/Grade
Resident Evil: Revelations
THE KING OF FIGHTERS 2002 UNLIMITED MATCH
THE KING OF FIGHTERS ’98 ULTIMATE MATCH
Quantum Conundrum 2
Halo 3
Halo 2
Halo: Combat Evolved
The Witness
Angry Birds Space
Angry Birds Seasons

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

10 Comments

  1. Microsoft και Steam παρέα, όσον αφορά τουλάχιστον το Halo 3, το βλέπω λίγο εώς πολύ χλωμό. Θα εντυπωσιαστώ αν όντως υπάρξει κάτι τέτοιο – αλλαγή τακτικής από τη Microsoft; Από εκεί και πέρα, τα περισσότερα τις λίστας δεν προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενα…εκτός φυσικά των King of Fighters, που μέχρι πρότινος μόνο σε emulators παίζαμε.

  2. Τα μόνα που με ενδιαφέρουν στη λίστα είναι τα Fez και KoF XIII. Γενικά βέβαια, προτιμώ να μη παρακολουθώ τα νέα σχετικά με τις αποκαλύψεις της Steam Registry, μου αρέσει να εκπλήσσομαι όταν βλέπω κάποιον τίτλο που με ενδιαφέρει να εμφανίζεται ξαφνικά διαθέσιμος προς αγορά 🙂

  3. Απ’όσο ξέρω, γίνονται αρκετές καταχωρήσεις που δεν οδήγουν κάπου. Μπορεί να είναι μία απλή δοκιμή για κάτι που δεν έκατσε και να μείνει η καταχώρηση στα αζήτητα.

    Το Halo 3 μου είναι αδιάφορο btw, δεδομένου του πόσο κακόγουστο αστείο ήταν το 2. H έκδοσή του βασικά. Τα μόνα που μ’ενδιαφέρουν από τα συγκεκριμένα είναι τα Witness και Quantum Conundrum 2. Θα έβαζα και το Fez, αλλά από κάτι πράγματα που είδα στο blog τους, μου έδωσαν την εντύπωση πως έχουν κουραστεί πολύ από αυτό που κάνουν κι αμφιβάλλω για το τελικό αποτέλεσμα, αν υπάρξει τέτοιο.

  4. Halo 3 από αρκετά έως τελείως αδιάφορο… Τα άλλα 2 Halo υπάρχουν σε retail στο pc, αλλά πρώτη φορά θα βγούν (αν βγουν) ψηφιακά στο Steam.
    Το Fez και το KoF θα είναι καλές προσθήκες στο steam store, το πρώτο δεν αποτελεί έκπληξη οι δημιουργοί είχαν πει ότι θέλουν να το μεταφέρουν και σε άλλες πλατφόρμες.

  5. Νομίζω είχαν πάθει και ζημιά με το όλο σύστημα της MS, που καλούνταν να πληρώσουν τα κέρατα τους για να ανεβάσουν κάποιο patch. Aπλά δεν μπορούσαν να πληρώσουν και δυστυχώς το game θα έμενε με τα προβλήματα του. Μλκ το σύστημα της MS, αλλά και άκυρο το ότι υπήρχαν τόσο σοβαρά προβλήματα, μιας και μιλάμε για τόσο συγκεκριμένη πλατφόρμα.

    Aν δει το φως στο Steam, ελπίζω να παρουσιάσουν το game όπως έπρεπε να είναι, γιατί φαίνεται πως στο XBLA απλά δεν τους έκατσε.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL