LATEST NEWS

Τον Ιούλιο το Plants Vs. Zombies 2. Επιτέλους. (updated: Official trailer!)

Η PopCap επιτέλους σπάει τη σιωπή της (με έναν ανατριχιαστικό ευφάνταστο τρόπο) και μας δίνει επιτέλους ένα release window για το πολυαναμενόμενο Plants Vs. Zombies 2 : Ioύλιος του 2013!

Η καθυστέρηση πάντως μόνο καλά πράγματα προμηνύει, καθώς φαίνεται ότι πραγματικά ασχολήθηκαν με τον τίτλο, μη θέλοντας να παραδώσουν ένα απλό “upgrade” του υπερσουξέ τους.

 

Update: Σήμερα 3η Ιούνη έχουμε πλέον πρόσβαση και στο επίσημο trailer του παιχνιδιού. Όπως θα έλεγαν και τα ζόμπια. BRaarghARharkAeleeeerrrrrr!

Σημειώνουμε πως τον Ιούλιο το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για συσκευές iOS, με την ίδια την PopCap να επιβεβαιώνει πως “σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις, για πολύ περισσότερες πλατφόρμες απ’όσες είδατε το πρώτο PvZ”. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν για τις mobile πλατφόρμες και θα στηρίζεται στο μοντέλο των απεχθών microtransactions ώστε οι χρήστες να προσθέτουν επίπεδα, ζόμπια και τα σχετικά. Ευελπιστούμε πως η PC έκδοση θα έχει κάποιο κόστος και σε αντάλλαγμα θα μας δίνει όλο το περιεχόμενο εξαρχής. 

Θάνατος στο κάζουαλ, φέρτε τα ζόμπια!

 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

9 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL