LATEST NEWS

April Fools: Kickstarter για το επόμενο Call of Duty

Η πλειοψηφία των gamers πιστεύει οτι εταιρίες-γίγαντες όπως η Activision δεν επηρεάζονται από οικονομική κρίση ή κάποια πρόσκαιρη μείωση των πωλήσεων, να όμως που η σημερινή είδηση προσγειώνει τους πάντες στη σκληρή πραγματικότητα του σύγχρονου game development. Ο Bobby Kotick, CEO της εταιρίας, αποκάλυψε οτι οι πωλήσεις τους τελευταίου τίτλου της σειράς Call of Duty, το Black Ops II, κρίθηκαν απογοητευτικές. Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν οτι το φουτουριστικό sequel του πρώτου Black Ops πούλησε μόλις 22 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, πολύ κάτω από τα 24,5 εκατομμύρια του Modern Warfare 3. Αποτέλεσμα της πτώσης αυτής ήταν μια πολύωρη σύσκεψη στα γραφεία της Activision για το μέλλον της σειράς.

Ακούστηκαν πολλές σκέψεις, μεταξύ αυτών και η πλήρης παύση ανάπτυξης όλων των Call of Duty games αφού το κοινό έδειξε ξεκάθαρα οτι δεν ενδιαφέρεται πλέον μαζικά για τη σειρά. Ευτυχώς επικράτησαν οι πιο ψύχραιμες απόψεις που ήθελαν την Activision να επιλέγει την οδό του Kickstarter ως έσχατη λύση για τη σωτηρία του Call of Duty. To crowdfunding έχει ήδη ξεκινήσει και ο στόχος του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων μοιάζει απολύτως εφικτός. Αν θέλετε και εσείς να συνεισφέρετε στον αγώνα της Activision, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Call of Duty στο Kickstarter.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

5 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL