LATEST NEWS

Απίστευτο Humble Bundle από την EA

Η ΕΑ βάλθηκε να μας τρελάνει όλους. Σε μια πρωτοφανή, για τα δεδομένα της, γενναιοδωρία αποφάσισε να προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους τίτλους της στο γνωστό Humble Bundle. Τι αγοράζετε λοιπόν με 1 μόλις δολλάριο:

Dead Space, Burnout Paradise, Crysis 2 Maximum Edition, Mirror’s Edge, Dead Space 3 και Medal of Honor.

Το καθένα σε ξεχωριστά Origin και, σε περιπτώσεις, Steam keys. Αν μάλιστα αποφασίσετε να συνεισφέρετε λίγα χρήματα παραπάνω και ξεπεράσετε το ποσό του BTA (Beat The Average – τη στιγμή που γράφεται το κείμενο βρίσκεται στα 4,56$), τότε θα αποκτήσετε επιπλέον το Battlefield 3 και το Sims 3 μαζί με δύο DLC (Starter Pack και Date Night DLC).

Για του λόγου του αληθές, για να μη νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε, ιδού το link και το σχετικό video:

Σπεύσατε.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

9 Comments

  1. Τις πρώτες ώρες είχε μπουκώσει τελείως το activation σύστημα του Όριτζιν (πότε ξανάδαν τόσους πελάτες μαζί;) τώρα θα ‘πρεπει να είναι εντάξει. Αν όχι, συνέχισε να προσπαθείς, εβέντσουαλι, θα σου ανοίξει ο σέρβερ. Κλείσε και ξανάνοιξε και το πρόγραμμα, καθάρισε και την cache, θα δεις φως.

  2. Έγιναν activate όλα τα παιχνίδια, άφησα περιχαρής το BF3 ένα βράδυ να κατεβαίνει, και είχε μείνει στο 2%. Τζάμπα το ρέυμα της 4870. Δεν μου έχει δημιουργήσει shortcut πουθενά, το ψάχνω μέσω του Installer. Ανοίγωντας το “Origin.exe” πατσάρεται μόνο του και κάνει εγκατάσταση τον εαυτό του στο Desktop, εμφανίζοντας κάθε φάκελο και αρχείο. Δράμα. Νεύρα. Uninstall.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL