Borracho's CantinaEDITORIALS

Fools Go Rushing In

Αρχικά ήθελα να γράψω κάτι παραδοσιακά καραγκιοζίστικο (ας όψεται η ημέρα). Αφιέρωμα στα αγαπημένα μου άνιμε, ένα ειλικρινές γράμμα μεταμέλειας και μεταστροφής προς την Ορθοδοξία της Κονσόλας™, έστω, τη μπαλάντα του νεότευκτου έρωτά μου για τα MOBA παιχνίδια και το πόσο πολλά πράγματα έχανα που δεν ασχολούμουν μαζί τους τόσα χρόνια. Not.

Και αντί για ο,τιδήποτε από αυτά τα ευχάριστα και ανώδυνα, μου βγαίνει μόνο ένα τεράστιο χαμόγελο και ευγνωμοσύνη. Χαμόγελο για το πόσο μακριά έφτασε το καράβι του Ragequit μέσα σε τέσσερις μήνες και ευγνωμοσύνη προς όλους εσάς που μας στηρίξατε από την πρώτη στιγμή. Η ιδέα ενός PC only, ultra-hardcore site gaming (και όχι μόνο) άποψης ,θεωρείτο τουλάχιστον ουτοπική από όλα τα εχέφρονα κεφάλια του χώρου. Χρειάστηκαν 120 μονάχα μέρες για να αποδειχθούν πανηγυρικά λάθος. Κάθε φορά που ανοίγω το υπέροχο, ματρακάδικο φόρουμ μας και κατακλύζομαι από μια πληθώρα φανταστικών μηνυμάτων, είτε για παιχνίδια, είτε για hardware, είτε για ποιοτικές off-topic καφρίλες (άνετα το καλύτερο Ελληνικό OT Board και προκαλώ τον οποιονδήποτε να με βγάλει λάθος) το χαμόγελο απειλεί να ξεπεράσει τις άκρες της φάτσας μου.

Είναι μόνο τέσσερις μήνες αλλά νιώθω λες κι έχουμε μπαρκάρει στην τελευταία αληθινή κιβωτό του κόσμου, με το καλύτερο πλήρωμα που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε ποτέ. Η σκέψη και μόνο ότι ένας άγνωστος πιτσιρικάς από τις Χ,Υ συντεταγμένες ,θα πληκτρολογήσει “www.ragequit.gr” στο browser του για να διαβάσει τις αγριάδες μας σε καθημερινή βάση, εξακολουθεί όχι μόνο να μου ανατινάζει τον εγκέφαλο, αλλά και να με κάνει να θέλω να γράφω κάθε μέρα καλύτερα, μόνο και μόνο για ν’ανταποδώσω αυτή την τιμή.

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα τώρα. Πας για τρολο-πρωταπριλιάτικο πόστ και σου βγαίνει το σαντιμαντάλ. Η κατάσταση χρήζει γουισκιού και άμεσου ελέγχου. Θα επιληφθούμε μπαράζ εκλεκτά τρολερών πόστς για να επανορθώσουμε για τούτη τη στιγμή off season ρομαντζάδας. Όπως και να ‘χει όμως αδέρφια, ήθελα να γράψω μόνο αυτό : χρωστάμε τα πάντα σε σας. Ξεκινήσαμε αναπάντεχα, πατήσαμε σε ατσάλινα πόδια και τώρα που ετοιμάζεται το jetpack για να βγούμε στη στρατόσφαιρα, το πρώτο πράγμα που θα γράψουμε στον ουρανό, είναι “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.

Μούζικα τώρα. Παραδοσιακά, η 1η Απριλίου είναι η πιο “γεμάτη” μέρα ειδήσεων του χρόνου και πρέπει να πιάσουμε μεροκάματο από νωρίς!

{youtube}1yUue3H5nBs{/youtube}

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

8 Comments

  1. συμφωνω απολυτα, πραγματικα ηταν μια καταπληκτικη ιδεα η δημιουργια της σελιδας και κανετε εξαιρετικη δουλεια, δεν υπαρχει αναγκη για οποιαδηποτε gaming σελιδα για εμενα μετα το ragequit το χαος, ειδικα στα αρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL